Matchingsgesprek

Agathon onderscheidt zich met een gratis en vrijblijvend matchingsgesprek door een van onze matching experts. In dit gesprek matcht onze expert jou aan een passende coach. Dit doen wij op basis van jouw achtergrond, persoonlijkheid, woonplaats en coachvraag. Door ons brede netwerk van ervaren en geaccrediteerde coaches, vinden wij altijd een coach die echt bij jou past. 

Doordat onze matching expert de coaches persoonlijk kent, kunnen wij op basis van jouw hulpvraag goed inschatten welke coach echt bij jou past. Wij kijken dan ook niet alleen naar jouw persoonlijkheid en achtergrond, maar ook naar de persoonlijkheid en achtergrond van de coach. Op deze manier maken wij een match die zowel op persoonlijk als professioneel vlak klopt. 

Uit onderzoek weten wij dat een van de belangrijkste voorspellers van succes van een coachtraject, de match is tussen coach en coachee. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het startpunt van elk traject een “match” op persoonlijk en professioneel vlak tussen jou en de coach moet zijn. 

Vul hier je gegevens in dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug om samen een coach te vinden die echt bij jou past!