Aanmelden voor een bijeenkomst of workshop

Vul het formulier in om je aan te melden voor een bijeenkomst of workshop.
Bij vragen, stuur een mail naar Agaath Schreuder: finance@agathon.nl.

Hierbij meld ik mij aan voor de volgende bijeenkomst

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  • Een bevestiging over de doorgang van een workshop ontvang ik uiterlijk 7 dagen voor aanvang. Annuleren kan uitsluitend via de mail. Kosteloos annuleren is van kracht tot 7 dagen voor aanvang. Daarna: 100% van de kosten. U kunt natuurlijk een plaatsvervanger benoemen.
  • Ik verklaar hiermee alle voor begeleiding belangrijke feiten naar waarheid te hebben ingevuld. Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden, het privacyreglement en het klachtenprotocol en ik ga akkoord.

Vul in wat je zoekt en druk op enter