Burnout Coaching

Agathon

Burn-out is een groeiend probleem in onze drukke maatschappij en kan leiden tot een grote impact op je gezondheid, werkprestaties en persoonlijke relaties. Volgens onderzoek wordt geschat dat 1 op de 5 werknemers in hun leven te maken krijgen met burn-out. Onze burn-out coaching is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar manieren om hun burn-out te verminderen en het gevoel van controle te versterken over hun leven. Onze ervaren en geaccrediteerde coaches helpen je graag om de beste versie van jezelf te worden door middel van een op maat gemaakt traject.

Hulp bij het vinden van de juiste burn-out coach
Plan vandaag nog een adviesgesprek in!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Burnout Coaching

Voor wie is burn-out coaching?

Een aantal kwesties waar wij jou mee kunnen helpen:

• Hoge niveaus van stress en uitputting
• Een slecht slaapritme
• Moeilijkheid om te concentreren
• Gebrek aan energie en motivatie
• Onvermogen om plezier te hebben in werk of hobby’s
• Gevoel van emotionele uitputting
• Gevoel van verminderde zelfwaardering

Wat kun je van burn-out coaching verwachten?

Onze coaches gaan met jou aan de slag om specifieke doelstellingen te maken en hier stapsgewijs naar toe te werken. We gebruiken verschillende technieken om burn-out te verminderen, zoals stress coaching, time management en leren hoe je de balans kunt herstellen tussen werk en privé. We leren je daarnaast hoe je om kunt gaan met stressoren en hoe je je levensstijl kunt veranderen om een burn-out in de toekomst te voorkomen. Naast het verminderen van burn-out, levert coaching ook veel nieuwe inzichten op. Je leert om zelfdiscipline en motivatie te verbeteren en ervaringen uit het verleden een plaats te geven. Daarnaast ga je opzoek naar waar het bij jou echt om draait, om zo geluk te vinden in de belangrijkste dingen in jouw leven.

Het traject

Onze burn-out coaching trajecten nemen doorgaans 3 tot 4 maanden in beslag. Samen met de coach ga je in deze tijd doelstellingen maken en hier stapsgewijs naar toe werken. Ons coachtraject is geslaagd wanneer jij de beste versie van jezelf bent geworden. Investeer in jezelf en plan direct een gratis orientatiegesprek in met een van onze coaches, of laat je adviseren over welke coach het best bij jou past.

Beschikbare Burnout Coaching

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Eva Cochius

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement

Esther de Jong

Life Coaching
Loopbaancoaching
Burnout Coaching

Audry Fransen

Burnout Coaching
Life Coaching
Loopbaancoaching

Annemarie van Oeffelen

Life Coaching
Loopbaancoaching
Outplacement

Saskia Tonkes

Loopbaancoaching
Re-integratie
Stress Coaching
Marieke Vreugdenhil

Marieke Vreugdenhil

Ontwikkeltraject
Re-integratie
Burnout Coaching

Dian Drenth

Loopbaancoaching
Outplacement
Re-integratie

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.