Job Coaching

Agathon

Onze jobcoaches begeleiden werknemers met een langdurige ziekte of arbeidsbeperking op de werkvloer. Deze beperking kan psychisch, sociaal, verstandelijk en/of fysiek zijn. De focus ligt het op het vinden van nieuw werk of het heroriënteren van de werknemer binnen zijn/haar eigen organisatie of functie. Wij snappen dat het vinden van de juiste coach een lastig proces kan zijn. Laat je adviseren door een van onze adviseurs en vind een coach die bij jou past op persoonlijk en professioneel vlak.

Hulp bij het vinden van de juiste job coach
Plan vandaag nog een adviesgesprek in!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring

Voor wie is job coaching?

  •  Helpen met solliciteren
  • Erachter komen waar jouw kwaliteiten en passies liggen
  • aanwezig zijn bij voorbesprekingen;
  • helpen bij het inwerken;
  • jou begeleiden op de werkvloer;
  • een persoonlijke handleiding voor jou maken.

Wat kun je van job coaching verwachten?

Voel je je niet meer op je plek binnen jouw organisatie? Heb je moeite met het uitvoeren van bepaalde functie taken? Of wil je je misschien kiezen voor re-integratie? Een jobcoach kan jou helpen om weer op een verantwoorde manier aan het werk te gaan en je werkzaamheden met zelfvertrouwen uit te voeren. Op een praktische manier kunnen onze jobcoaches jou de ondersteuning bieden die jij nodig hebt. Zo kan de coach meekijken bij jouw dagelijkse werkzaamheden en, waar nodig, praktisch coachen. Daarnaast zal je geholpen worden met verschillende oefeningen en coachgesprekken die gericht zijn op het vinden en behouden van een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Onze jobcoach gaat samen met jou kijken wat de beste manier is om duurzame en positieve veranderingen in jouw werkleven teweeg te brengen.

Het traject

Een gemiddeld job coaching traject bestaat uit een aantal sessies waarin een coach samenwerkt met de cliënt om diens loopbaan- en werkgerelateerde doelen te bereiken. Tijdens de sessies wordt er gewerkt aan vaardigheden zoals solliciteren, netwerken, persoonlijke ontwikkeling en het vinden van passend werk. Er wordt ook gekeken naar jouw persoonlijke situatie en hoe deze invloed heeft op de loopbaan. De duur van het traject en het aantal sessies varieert afhankelijk van de specifieke situatie van de cliënt.

Beschikbare Job Coaching

coaches

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Gertrud de Witte

Re-integratie
Outplacement
Loopbaancoaching

Florien de Brouwer

Loopbaancoaching
Life Coaching
Sollicitatietraining

Annemarie van Zuilen

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.