Agathon loopbaancoaches in Alkmaar

map-marker

Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Woont u in Alkmaar of omgeving dan kunt u door de volgende Agathon coaches worden begeleid:

Eva Cochius. Werken vanuit kracht en passie is het motto van Eva, niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar cliënten. Met humor en plezier laat zij zien waar jij naar toe wilt in het leven en hoe je deze doelen het beste kunt bereiken.

Esther Vermeulen. Niet alleen weet Esther snel een vertrouwensband op te bouwen met haar cliënt maar door haar brede werkervaring kan zij zich ook goed in een ander verplaatsen. Vanuit passie begeleidt zij mensen en laat Esther graag zien waar hun talenten liggen.

Manja Schipper. Door doortastend maar integer te werk te gaan komt Manja snel tot de kern. Een sessie met haar kan het best als verrassend en inspirerend omschreven worden.

Patricia Heemskerk. Patricia zet haar cliënten graag in beweging door te denken en handelen in kansen en mogelijkheden. Haar praktische en betrokken werkwijze levert snel een vertrouwde relatie op.

Mariet Mulder. Door haar inlevende en doortastende stijl van coachen weet Mariet jouw te confronteren en uit te dagen. Zo zet Mariet jou aan het denken en stimuleert zij jou om jouw persoonlijke doelen te bepalen en te bereiken.

Jan Eenkoren. Ook voor hele pragmatische zaken kan je bij Jan terecht, door zijn brede kennis is hij instaat samen met jou nieuwe doelen, plannen en acties in te zetten. De weg vooruit nemen.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter