Agathon loopbaancoaches in Gouda

map-marker

Oosthaven 12
2801PB Gouda

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Woont u in Gouda en bent u op zoek naar een loopbaancoach dan kunt u terecht bij:

Lieke Marinusse vraagt door en gaat samen met haar cliënten op zoek naar de kern van de zaak. Zij heeft door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op diverse HR-posities veel kennis over en ervaring met “mensen in hun werk”.

Annemarie van Zuilen. is zeer goed in staat om de diepte in te gaan en concrete handvaten aan te reiken voor wat speelt. Hierdoor weet ze haar cliënten in hun kracht te zetten waardoor deze vlot concrete resultaten voor zichzelf weten te behalen.  Door haar ervaring op financieel en strategisch gebied, weet Annemarie een cliënt op de beste manier te helpen.

Florien de Brouwer Werkt duidelijk en praktisch naar  de doelen die jij stelt. Ze is vriendelijk en geduldig én kan – waar nodig – ook confronterend en kritisch zijn. Studiekeuze en beroepskeuze? Starten op de arbeidsmarkt? Vanuit een promotie naar een baan? Een keuze voor ander werk? Florien doet je groeien in studie, werk (en in privé). De WorkLifeScan Studie, de loopbaan APK of de WorkLifeScan Career? Na letselschade weer verder? Re-integratie 2e spoor? Outplacement? Met Florien als loopbaancoach wordt je begeleid bij de keuzes die door jou gemaakt moeten worden.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter