Agathon loopbaancoaches in Haarlem

map-marker

Korte Spaarne 27
2011 AJ Haarlem

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Woont u in Haarlem of omgeving dan kunt u door de volgende Agathon coaches worden begeleid:

Djoeke Musch. Djoeke is een professioneel en internationaal ervaren, coach, arbeidsmarktprofessional, life-alignmenttherapeut, en trainer. Ze heeft de afgelopen 20 jaar haar sporen rijkelijk verdient als een allround en veelzijdige gesprekspartner die jou vanuit haar ruime ervaring kan begeleiden in tal van bewustwordings-, healing- en ontwikkelingsprocessen en die ‘out of the box’ met je mee kan denken.

Onno Vendel. Op een warme en wijze manier helpt Onno mensen vanuit hun eigen oorspronkelijkheid op weg te gaan. Door middel van zelfinzicht helpt hij zijn cliënten lef te ontwikkelen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Esther Vermeulen. Niet alleen weet Esther snel een vertrouwensband op te bouwen met haar cliënt maar door haar brede werkervaring kan zij zich ook goed in een ander verplaatsen. Vanuit passie begeleidt zij mensen en laat Esther graag zien waar hun talenten liggen.

Ingrid Groenen. Vanuit ruime ervaring, ook internationaal, en outof-the-box coachen weet Ingrid op vele vlakken te inspireren. Dit doet zij op een integere wijze.

Manja Schipper. Door doortastend maar integer te werk te gaan komt Manja snel tot de kern. Een sessie met haar kan het best als verrassend en inspirerend omschreven worden.

Patricia Heemskerk. Patricia zet haar cliënten graag in beweging door te denken en handelen in kansen en mogelijkheden. Haar praktische en betrokken werkwijze levert snel een vertrouwde relatie op.

Gertrud de Witte. Als coach streeft Gertrud ernaar mensen zelfredzaam te maken zodat zij altijd in staat zijn hun persoonlijke doelen te behalen. Dit doet Gertrud met veel inlevingsvermogen en empathie.

Milou van der Wolk. Door de open en oordeel-loze houding van Milou voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar. Hierdoor komt Milou snel tot de kern.

Dian Drenth. Door een bijzondere combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit kan Dian in een gesprek nieuwe inzichten geven die leiden tot een rustgevende balans.

Isa van den Berg. Als je wilt groeien als persoon dan moet je bij Isa zijn. Zij neemt de tijd voor je, is oprecht geïnteresseerd en luistert naar je. Hierdoor voel je je snel op je gemak. Isa heeft een warme en open persoonlijkheid en is praktisch, doelgericht en betrokken. Daarnaast kan Isa zich door haar werk- en levenservaring goed in jou als klant verplaatsen.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter