Agathon loopbaancoaches in Hoofddorp

map-marker

Parklaan 6-8
2132 BN Hoofddorp

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Hoofddorp dan kunt u aan de slag met:

Gertrud de Witte. Als coach streeft Gertrud ernaar mensen zelfredzaam te maken zodat zij altijd in staat zijn hun persoonlijke doelen te behalen. Dit doet Gertrud met veel inlevingsvermogen en empathie.

Marja Bruin. Marja brengt persoonlijk talent en passend werk in verbinding met elkaar. Dat doet zij altijd met een open en mensgerichte houding. En met een professioneel en resultaatgerichte instelling.

Milou van der Wolk. Door de open en oordeel-loze houding van Milou voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar. Hierdoor komt Milou snel tot de kern.

Esther Vermeulen. Niet alleen weet Esther snel een vertrouwensband op te bouwen met haar cliënt maar door haar brede werkervaring kan zij zich ook goed in een ander verplaatsen. Vanuit passie begeleidt zij mensen en laat Esther graag zien waar hun talenten liggen.

Isa van den Berg. Als je wilt groeien als persoon dan moet je bij Isa zijn. Zij neemt de tijd voor je, is oprecht geïnteresseerd en luistert naar je. Hierdoor voel je je snel op je gemak. Isa heeft een warme en open persoonlijkheid en is praktisch, doelgericht en betrokken. Daarnaast kan Isa zich door haar werk- en levenservaring goed in jou als klant verplaatsen.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter