Agathon loopbaancoaches in Zaanstad

map-marker

De Werf 5
1502 GS Zaandam

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Woont u in Zaanstad of omgeving dan kunt u door de volgende Agathon coaches worden begeleid:

Esther Vermeulen. Niet alleen weet Esther snel een vertrouwensband op te bouwen met haar cliënt maar door haar brede werkervaring kan zij zich ook goed in een ander verplaatsen. Vanuit passie begeleidt zij mensen en laat Esther graag zien waar hun talenten liggen.

Marja Bruin. Is er als loopbaancoach en HR-professional voor werkgever & werknemer.  De loopbaan APK? Een WorkLifeScanRe-integratie 1e en 2e spoor en UWV WerkFitOntslag met Outplacement? Jij, als starter vanuit studie naar werk? Kiezen voor ander werk? Waar kom jij als mens, als professional tot je recht? Marja slaat de brug tussen talent en passend werk voor mens en organisatie.

Mariet Mulder. Door haar inlevende en doortastende stijl van coachen weet Mariet jouw te confronteren en uit te dagen. Zo zet Mariet jou aan het denken en stimuleert zij jou om jouw persoonlijke doelen te bepalen en te bereiken.

Tineke Brackel. Is er voor werkgever & werknemer.  Werkfit in werk? Ziek in werkOntslag uit werkAnder werkStress & burn-out? Wie stuurt, wie bepaalt? Tineke is een teamplayer die gaat voor beiden. Voor verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Starten op de arbeidsmarktRe-integratie 2e spoor en UWV WerkFitWajong en aan het werk?  OutplacementJouw WorkLifeBalance? Is er voor mens en organisatie.

Jan Eenkoren. Ook voor hele pragmatische zaken kan je bij Jan terecht, door zijn brede kennis is hij instaat samen met jou nieuwe doelen, plannen en acties in te zetten. De weg vooruit nemen.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter