Tineke Brackel coach Amsterdam, Amstelveen, Zaanstreek

Tineke Brackel

Loopbaancoaching,  executive coaching, studieloopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor, UWV Werkfit, gezondheids- en vitaliteitscoaching, jobsearch. Workshops in regio Amsterdam, Amstelveen, Zaanstreek.

Tineke is de coach voor iedereen die zielsgraag wil bijdragen middels werk. Dat waar het je Echt over gaat, brengt ze direct bij je in beeld. Ze levert kwali-Tijd!

“Tineke wist snel tot de kern van de zaak door te dringen: zij haalde mijn diepere drijfveren en waarden naar boven én zij zag goed wat mij daarin tegenhield. We hebben gewerkt met een SWOT en daarvanuit met een Arbeidsmarktprofiel. Resultaat: een stevig draagvlak in mijzelf met gegroeid zelfvertrouwen voor nieuwe stappen.

Ik kom uit een moeilijke tijd.

Haar werkwijze was erop gericht om na rouwen te gaan bouwen. Onderbelichte sterke kanten en kansen in beeld brengen, zicht krijgen op waar ik in geloof en voor wilt gaan. Zij bleek pragmatisch in haar aanpak. Tineke heeft een breed netwerk, weet persoonlijke chaos terug te brengen naar –wat zij noemt- een inspirerende chaorde. Niets is vreemd voor haar, de hokjesgeest past haar niet. Ieder mens heeft voor haar unieke mogelijkheden en zij leerde mij die te benutten.”

(Coco, 48)

Ervaring en beroepserkenning

Tineke heeft een lange en brede internationale ervaring als (loopbaan)coach, consultant en therapeut. Tineke heeft voor zichzelf vastgesteld dat uiteindelijk eigenwaarde telt en voldoening geeft. (H)erkenning krijgen voor wie jij bent, dat je ertoe doet, is de aanmoediging om bakens te verzetten.

‘Ken Uzelve’, dat gebeurt er bij Tineke Brackel. Dat geeft goede grond om verdere stappen tot een geslaagde wandeling te maken.

Vanaf 1993 is Tineke reeds werkzaam in deze branche via bedrijfsvereniging BVG en arbodienst. Eigen ervaring als leidinggevende geeft een brede basis voor het mobiliteitsveld werkgever – werknemer. Sinds 1995 als ZZP’er op de internationale markt van coaching, counseling en therapie. Daarmee kan zij jou ook binnen het twee sporenbeleid, baan en/of zelfstandige goed van dienst zijn. Als netwerkpartner vanaf 2009 verbonden met AGATHON voor de regio’s Amsterdam en Zaanstreek.

Opleiding

HBO-V en Kinderspecialisatie;
De Baak, bedrijfskundige scholing.
Opleiding re-integratie & Arbo via BVG.

Motto

Waartoe jij je geroepen voelt omzetten in (betaald) werk!

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Tineke.

Column

Lees de column van loopbaancoach Tineke.

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Tineke voor ons schreef.

Rust, regelmaat, reinheid & ruimte

Re-integratie loopbaancoaches in Amsterdam en Zaanstreek

De volgende AGATHON loopbaancoaches werken net als loopbaancoach Tineke Brackel in de omgeving van Amsterdam en Zaanstreek. Je kunt bij onze AGATHON loopbaancoaches terecht voor loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, coaching, studiekeuze, beroepskeuze, re-integratie en sollicitatietraining.

Esther Vermeilen Loopbaancoach
Marja Bruin Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter