“Ik sta nu veel steviger in mijn schoenen”

Leo Wittenberg (24)

Na mijn master Planologie stond ik voor een groot zwart gat. Hoe kon ik aan een baan komen en hoe laat ik zien wat ik kan?

Situatie

Tijdens mijn stage bij de gemeente ontdekte ik dat werken bij de overheid lijkt op zwemmen door stroop. Langzaam en niet erg resultaatgericht. Niet bepaald iets voor mij. Maar wat dan?

leo-wittenberg-groot

Aanpak

Via via hoorde ik over Agathon. Ik heb ze gebeld en het klonk goed. Mijn loopbaanbegeleider gaf mij allerlei tests en opdrachten behorende bij de WorkLifeScan©. De resultaten hiervan zijn verwerkt in een competentiematrix. Dit is een overzicht van mijn kwaliteiten die ik in mijn werk kan gebruiken. Doordat ik nu steviger in mijn schoenen stond en wist wat ik werkgevers te bieden had, werd ik al snel voor sollicitatiegesprekken uitgenodigd.

Resultaat

Ik werk nu ruim een jaar als projectleider bij een bedrijf voor stadsherstel bij een middelgrote gemeente. Het bedrijf is welliswaar gelieerd aan de overheid, maar opereert zelfstandig. Mijn resultaatgerichte houding viel duidelijk in de smaak en de kans is groot dat ik komend jaar een vast contract krijg aangeboden!

Loopbaantraject

  • Gratis oriënterend gesprek
  • WorkLifeScan© gericht op beroepskeuze: Agathon competentiematrix
  • E-coaching: begeleiding op afstand
  • Loopbaantraining: Personal Branding & Netwerken
  • Uitgebreide rapportage met resultaten WorkLifeScan©
  • Afrondend persoonlijk adviesgesprek
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter