Annemarie van zuilen coach Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Woerden, Oudewater, Utrecht

Annemarie van Zuilen

“ Annemarie is doortastend, heeft humor en combineert daadkracht met gevoel”.
“Zo heb ik haar mogen ervaren. Haar creativiteit maakte dat zij niet vastzat in één kijk op mensen, of op zaken. Vrij van elke hokjesgeest!

Ze bleek zeer goed in staat om met mij de diepte in te gaan en te zien wat mij tegenhield. En wat mij sterker kon maken. Daarmee wist Annemarie ook heel actiegericht concrete handvaten aan te reiken.  Voor mij als persoon, voor mijn kans op werk. Voor mij bleek zij een echte ondernemer te zijn. Duidelijk en doelgericht. Iemand als Annemarie heb ik nodig gehad. En dat ondernemen heb ik óók in mij, maar het ontbrak mij gewoonweg aan lef.

Uiteindelijk maakten wij eerst een SWOT en daarna een Arbeidsmarktprofiel. Dat verbeterde mijn brief en CV aanzienlijk, maar vooral mijn LinkedIn-profiel. En met resultaat!”.

(Alexander, 41)

Belangrijkste talent volgens cliënten

“ Annemarie is doortastend, heeft humor en combineert daadkracht met gevoel”.
Ze is zeer goed in staat om de diepte in te gaan en concrete handvaten aan te reiken voor wat speelt. Hierdoor weet ze haar cliënten in hun kracht te zetten waardoor deze vlot concrete resultaten voor zichzelf weten te behalen.

Ervaring en beroepserkenning

Beschikt over ondernemerservaring en heeft daar succesvol in de breedte geopereerd. Verstand van de operatie en financiële structuren. Annemarie past de juiste combinatie van denken, voelen en doen toe. Ze realiseert doelen en nieuwe concepten via een pragmatische en analytische aanpak in combinatie met uitzonderlijke creativiteit en probleemoplossend vermogen. Via een MBI-traject ervaring met zelfstandig ondernemerschap met de nadruk op financiën, medewerkers, sales en marketing. Naast jonge mensen die in brede zin hun bestemming in leven en werk zoeken, coacht zij kandidaten/ondernemers ook op strategisch, operationeel en financieel terrein. Ze licht dan in een korte periode de onderneming door met de klant.

Door kennis, ervaring, contacten in verschillende marktsegmenten en haar holistische werkwijze leidt haar begeleiding tot waardevolle inzichten en acties.

Veel plezier haalt zij uit het coachen van kinderen, jongvolwassenen en volwassenen bij het herkennen en benutten van hun eigen talenten en ambities. Bij het in kaart brengen hiervan gebruikt ze o.a. het Fitch assessment als tool. Haar aanpak is altijd creatief en inspirerend.

Sinds 2014 is Annemarie de eigenaar van haar eigenbedrijf, dat is uitgegroeid naar een brede praktijk voor o.a. loopbaan coaching, business coaching & studiekeuzebegeleiding.

Opleiding

Opleiding Fitch coach, HBO bedrijfskunde, Opleiding Privé Rechercheur (Recherchebureau NOB), Workshop “Misleiden, herkennen en confronteren”, Schoenontwerp en schoenmaken (Jouw Stoute Schoenen A’dam), Healer en Reading opleiding. Gestart met een opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus universiteit van Rotterdam.

Van klacht naar veerkracht
Annemarie is een geaccrediteerde ACT therapeute.
ACT is een 3e generatie cognitieve gedragstherapie, die cliënten helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze ontmoeten, terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn. ACT is erkend als evidence based therapy voor stoornissen: depressie, angst, dwang, psychose en chronische pijn. Tevens is ACT effectief gebleken bij het vergroten van het algemeen welzijn.

ACT kan namelijk ook gebruikt worden als training om hun gedachten en gevoelens beter te kunnen accepteren en los te laten:

  • meer aandacht te hebben voor het hier-en-nu (mindfulness)
  • meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt en doelen in jouw leven

Motto

‘Kies met gevoel en gebruik daadkracht om je keuzes te realiseren!’

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Annemarie van Zuilen.

Loopbaancoaches in de regio Utrecht

De volgende AGATHON coaches werken net als Annemarie van Zuilen in de omgeving van Utrecht.

loopbaancoach Annemarie van Zuilen
Judith Gerdessen loopbaancoach Utrecht
Kiki Kemp loopbaancoaching Utrecht Hilversum
Dian Drenth Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter