Dian Drenth Loopbaancoach

Dian Drenth

Loopbaancoaching, E-coaching, re-integratie 1e en 2e Spoor, UWV Werkfit, disfunctioneren, ondernemers coaching, personal coaching, teamtraining, outplacement, sollicitatietraining, SWOT-analyse van persoon en/of bedrijf, Insights Discovery en Deeper Discovery Practitioner, systemisch coach, job crafting en studie- en beroepskeuze begeleiding in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

“Van de eerste afspraak tot en met de laatste afspraak heb ik het loopbaantraject met Dian Drenth als heel plezierig ervaren. Het ging de diepte in én had koers richting passend werk. Deze coaching heeft mij goed gedaan!
De combinatie van Insights Discovery, Deeper Discovery en de andere, ook spirituele tools, maakte het voor mij een inhoudsvol traject.
Dian had de finesse om tijdens de afspraak af te wijken van het geplande als ik op dat moment iets anders nodig had. Uit de Discovery tests heb ik veel geleerd over mezelf en hoe ik mijn kwaliteiten het beste in kan zetten. Het heeft inzicht gegeven in welke taken mij meer energie zullen geven en welke juist een energielek zijn. En daarmee heb ik nu een goed beeld in welk werk, in welke functie en in welke werkomgeving ik het best tot mijn recht kom.
Ik ben erg blij dat ik het traject met loopbaancoach Dian heb mogen doorlopen.
Het heeft mij echt reuze geholpen om weer de goede richting op te gaan!”

Ervaring en beroepserkenning

Dian beschikt over een unieke combinatie van 27 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en (team)coaching. Ze heeft diverse management functies bekleed en is werkzaam geweest op het gebied van mobiliteit, (team)coaching en talent development bij Yacht en Randstad Holding. Coaching is in haar beleving ´de ziel raken´, dit maakt dat zij zich niet richt op een specifieke doelgroep. Want ´de ziel raken´ is niet gekoppeld aan een functie. Doordat zij echter zelf management functies heeft bekleed en bemiddeld heeft tot en met directie niveau kan zij als coach van toegevoegde waarde zijn op alle hiërarchische niveaus. Vanwege haar doorgewinterde ervaring in de arbeidsbemiddeling kan Dian ook van toegevoegde waarde zijn bij het vinden van een nieuwe baan. Zij heeft honderden vacatures ingevuld voor bedrijven en zat vanuit haar functie als headhunter, met grote regelmaat ´aan de andere kant van de tafel ´. Zij kan bij uitstek goed adviseren op het gebied van cv optimalisatie, het opstellen van een helder Linkedin profiel, vindbaar worden voor recruiters en het voeren van een onderscheidend sollicitatiegesprek. Daarnaast kan zij searchtechnieken aanleren om zelf op internet efficiënt een nieuwe functie te vinden. Dian werkt samen met vele profit- en non-profit organisaties en is bereid haar grote netwerk te benutten voor het vinden van een nieuwe baan.
Dian heeft een bijzondere combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit
Dian is gecertificeerd coach via de NOBCO.

Opleiding

Dian heeft een scala aan opleidingen gevolgd: o.a. diverse management opleidingen, Familieopstellingen/Systemisch coachen, Het Levenswiel, Academie voor Mediumschap en bevoegd Insights Discovery Practitioner en Deeper Discovery Practitioner.

Motto

“ If you´re searching for that one person that changes your life: take a look in de the mirror”.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Loopbaancoaches in de regio Tilburg

De volgende AGATHON coaches werken net als Dian Drenth in de regio Tilburg.

Lieke Marinusse Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter