foto-djoeke-agathon2s

Djoeke Musch

Loopbaan(her)oriëntatieRe-integratie 1e en 2e spoorOutplacementStudie- en beroepskeuze, ArbeidsmarktscanUWV Werkfit, Worklife- coaching & counseling, Verander-, verlies- en traumabegeleiding, Conflicthantering, Stress- & burn-out coaching, Persoonlijke ontwikkeling in de regio Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Online.

Oók voor expats: haar begeleiding kan in 2 talen: Engels, en uiteraard Nederlands.

“Wat een vakvrouw! Wow. Niet alleen wist Djoeke mij in no-time echt op mijn gemak te stellen, ze kon ook direct haar vinger op de kern van mijn uitdaging leggen, onderliggende ervaringen en patronen blootleggen en mij helpen om daar zelf, stap voor stap doorheen te werken en oplossingen te bedenken.”

(Michelle, 48)

 “Dankzij Djoeke heb ik heel anders en vanuit verschillende perspectieven naar mijn levensloop en mijn arbeidssituatie (-conflict) leren kijken en mijn pijn en frustraties daarover beter leren begrijpen en los kunnen laten. Daarna ontstond als vanzelf weer ruimte om vooruit te kijken, verstrekkende keuzes te maken en een compleet nieuwe wending aan mijn carrière te geven.”

(Evert, 52)

“Ik ben Djoeke enorm dankbaar voor alle inzichten en zelfkennis die ik tijdens het traject heb opgedaan. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik echt wil bereiken met mijn leven en mijn werk en hoe ik daar ga komen. Dankzij de toegepaste Swot-analyse, weet ik nu bovendien goed wat mijn kansen en potentiële uitdagingen zijn, welke vaardigheden ik in huis heb om die te trotseren en wat ik nog wil/moet bijleren. Maar meer nog dan dat heb ik van Djoeke geleerd om niet meer voor mijn uitdagingen weg te lopen, om mijn pijn, mijn ongemak en onvermogen onder ogen te zien, ze te durven voelen en ze zo te kunnen transformeren. Dat heeft mij een veel sterker en rijker mens gemaakt en die lessen zal ik nooit meer vergeten”

(Anne-Marie, 38).

Ervaring en beroepserkenning

Djoeke is een professioneel en internationaal ervaren, coach, arbeidsmarktprofessional, life-alignmenttherapeut, en trainer. Ze heeft de afgelopen 20 jaar haar sporen rijkelijk verdient als een allround en veelzijdige gesprekspartner die jou vanuit haar ruime ervaring kan begeleiden in tal van bewustwordings-, healing- en ontwikkelingsprocessen en die ‘out of the box’ met je mee kan denken. 

Heb jij vragen over je loopbaanontwikkeling of loop je in je werk of je privéleven tegen uitdagingen en/of conflicten aan? Heb je wellicht behoefte aan een actuele WorkLifeScan? Wil je begeleid worden bij gezondheid kwesties, ontslag, baan- of een persoonlijk verlies? Loop je voortdurend tegen dezelfde problemen en patronen aan in je werk of relaties of ben je op zoek naar handvatten en vaardigheden waardoor je jouw potentieel breder in kan gaan zetten? Djoeke helpt je hier graag bij.

Nadat zij ruim 15 jaar werkzaam was op de Nederlandse arbeidsmarkt en daar verschillende functies vervulde op welzijns en reïntegratievlak, vertrok Djoeke in 2008 voor een aantal jaren naar Zuidelijk Afrika. Daar hield zij zich bezig met conflict-, verzoenings- en helingsprocessen en stond zij particulieren, bedrijven en gemeenschappen bij om op verhaal te komen, hun ervaringen en wonden (met elkaar) te delen en deze te helen waarna zij hun toekomst weer met hernieuwde kracht en passie tegemoet konden gaan en leerden om boven zichzelf en hun verleden uit te stijgen.

In haar loopbaan werkte Djoeke samen met vele professionals waar zij zelf veel van leerde. Dit waren zeker niet alleen academici of professioneel geschoolde specialisten. De meest belangrijke kennis en ervaring die Djoeke in haar optiek opdeed voor het werk dat zij nu doet, leerde zij onder meer van ‘de Ouderen’ in rurale Afrikaanse gemeenschappen en van Natuurlijke- en Integrale Genezers uit Afrika, Japan en India, maar ook en vooral van al haar cliënten. 

Naast haar coachpraktijk geeft Djoeke deze kennis en ervaring nu met veel plezier door aan nieuwe (Job)coaches en Loopbaan- en Arbeidsmarktprofessionals via Combo Emonomy, waar zij sinds 2019 als docent aan hun Post HBO – opleidingen lesgeeft en lesmateriaal voor ontwikkelt.

Opleiding

  • HBO Communicatiekunde
  • Post HBO Adviesvaardigheden in de communicatie
  • Premaster Cultuur, Organisatie en Management
  • Post HBO Resultaatgericht coachen
  • Post HBO Jobcoach, loopbaan- en trajectbegleider
  • Geregistreerd Assessor TTI Success Insights (Gedrag (DISC) en Drijfveren (Spranger), Emotionele Intelligentie, Stress en Weerbaarheid). 
  • Medische Basiskennis
  • Gecertificeerd Lilfe Alignment Practitioner
  • Diverse modules in Traumatherapie o.a. op basis van het Neuro Affectieve Reactie Model (NARM) van Laurence Heller.
  • Diverse trainingen en workshops op gebied van systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken.

Motto

De antwoorden die je buiten zoekt fluisteren vaak al ergens diep van binnen. Ga op zoek naar de meester in jezelf en je zult nooit om houvast verlegen zitten!

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Loopbaancoaches in de regio Utrecht

De volgende AGATHON coaches werken net als Annemarie van Zuilen in de omgeving van Utrecht.

loopbaancoach Djoeke Musch
Judith Gerdessen loopbaancoach Utrecht
Kiki Kemp loopbaancoaching Utrecht Hilversum
Dian Drenth Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter