Loopbaancoach Florien de Brouwer Den Haag & Delft

Florien de Brouwer

Coaching, E-coaching, loopbaancoaching, (studie)keuzebegeleiding, sollicitatiebegeleiding, loopbaan APK, assessment, ander werk, ondernemerschapscoaching, UWV Werkfit maken en job crafting.

In het bijzonder voor: starters op de arbeidsmarkt, promovendi, hoogopgeleiden, jonge ouders, beta’s en technici. Werkt in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leiden en Gouda.

Spreekt Nederlands en Engels

“Van nature ben ik nogal chaotisch. Structuur daar houd ik van maar het planmatig toewerken naar een doel kost mij moeite. Details? Daar blijf ik makkelijk plakken. De hoofdlijn? Dat heb ik ook bij mijn promotie gemerkt. Een waardevol onderzoek, maar het kwam maar niet af. Florien heeft mij stap-voor-stap geleerd hoe dat aan te pakken.  Werken met haalbare doelen. En ook prettig en persoonlijk.

Nu in werk speelt dat ook. En ik kan daar inmiddels goed mee omgaan. Ik krijg publicaties op tijd af én krijg goede kritieken” (Ewout, 36)

“Ik werkte al jaren, maar op mijn plek zat ik niet. Ik zocht en vond wat anders, maar ook hier word ik niet blij van. Moet ik nu alweer van baan gaan wisselen? Mijn vriend vindt dat ik niet moet zeuren, maar gelukkig kijkt Florien er anders tegenaan. We hebben samen een gestructureerde lijst gemaakt, zo kon ik mijn baas precies vertellen wat ik anders wilde. Ook makkelijk als ik weer ga solliciteren!” (Susanne, 42)

In elke vergadering riep iedereen harder dan ik en kreeg daardoor de leuke klussen. Mijn baas vroeg wat ik eigenlijk deed?!? Ik werd daar toch zo onzeker van. Op mijn werk durfde ik geen initiatief meer te nemen. Vroeger had ik dat helemaal niet, ging ik volop knallen. Florien heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Ik klap blijer de laptop open, en mijn werkresultaten zijn weer als vanouds. “ (David, 51)

Ervaring en beroepserkenning

Sinds 2013 werkt Florien als zelfstandig studiekeuzebegeleider en loopbaancoach, met voorkeur voor young professionals die starten of switchen in hun carrière. Florien heeft eerder gewerkt als opleidingscoördinator en projectleider HR bij de TU Delft en als projectleider bij Centrum Jongeren Communicatie Chemie. Vanuit haar (studie)achtergrond en levenservaring heeft zij een natuurlijke klik met beta’s en technici en jonge ouders die richting en balans zoeken in werk en privé. Naast haar werkzaamheden bij Agathon werkt zij vanuit haar bedrijf Voldoeling met veel plezier aan levensdoelen op persoonlijk vlak en in werk.

Florien is een NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Opleiding

Florien scherpte haar probleemoplossend vermogen aan tijdens een studie Scheikunde aan de Universiteit Leiden. Om coach te worden volgde zij de erkende opleiding tot Master (loopbaan)coach bij het Europees Instituut voor Educatie, dochteronderneming van de Baak BV in Driebergen. Daarna verdiepte zij haar coachingsvaardigheden met de opleiding Systemisch Coachen en Opstellen bij TranceArt Academie. Vanuit haar overtuiging dat een goede coach zelf en de arbeidsmarkt ook continu in ontwikkeling blijven, volgt zij met regelmaat aanvullende opleidingen en trainingen.

Motto

Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness
That most frightens us.

We ask ourselves
Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?
Actually, who are you not to be? [….]

[Marianne Wiliamson]

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Florien de bouwer.

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Florien voor ons schreef.

Jouw loopbaan mooier maken

Wennen aan een onbekende wereld

De volgende AGATHON coaches werken net als Florien in de omgeving van Delft & Den Haag.

Saskia Tonkes Re-integratie coach
annemarie
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter