Loopbaancoach Gertrud de Witte Amstelveen

Gertrud de Witte

Coaching, outplacement, burnoutherstel (re-integratie 1e en 2e spoor), vitaliteitscoaching, stresspreventie, loopbaancoaching, Loopbaan APK, ander werk, beroepskeuze, ondernemerschapscoaching en job crafting in Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Online coaching

Gertrud biedt begeleiding aan in het Nederlands en in het Engels

‘Mensen helpen om hun geluk in werk en leven te (her)vinden, waarbij Zingeving, Empowerment en Vitaliteit de belangrijkste speerpunten zijn.’

Gertrud heeft een groot empathisch vermogen, kan zich goed inleven en biedt daarmee een veilige en vertrouwde sfeer voor mij als coach-cliënt. Ze wist de juiste vragen op het juiste moment te stellen om mij tot inzichten te laten komen. Ik vond het heel fijn dat ze zo objectief was en me feedback gaf op hoe ik dingen aanpak in mijn werk. De balans tussen mijn werken met mensen (zorg) en mijn privésituatie bewaak ik stukken beter. (Stefanie, 42)

Ze durft kritische vragen te stellen om je tot inzichten te laten komen. Ik vond de diepgang in Gertrud haar coaching heel fijn. Ik heb mijzelf ontmoet. Het helder krijgen van mijn missie en zingeving op werkvlak, maar ook mijn persoonlijke onderliggende patronen en valkuilen. De praktische tools die ik van haar kreeg. Zeker het Arbeidsmarktprofiel heeft mij veel concrete houvasten gegeven in het vinden van passend werk. (Sabine, 36)

Dankzij mijn Executive coach Gertrud voel ik mij weer verbonden met het bedrijf, al mijn medewerkers en, nog beter, met mijn klanten. Mijn antennes staan weer op scherp en ik voel goed aan wat er gaande is op de werkvloer.  – Henk Willemsen (49)

Lees hier hoe Henk zichzelf en zijn team weer op de rit kreeg dankzij Gertrud

“Ik heb een leuke baan met een brede insteek, maar toch vaak het gevoel dat ik uitdaging mis en mijn mogelijkheden niet optimaal benut. Ik ging op zoek naar een coach die zich niet alleen op de loopbaan richt, maar ook kijkt naar jouw persoonlijke doelen, normen en waarden. Ik kwam bij Gertrud terecht en zij heeft me enorm geholpen. In het begin was het even spannend, want de opdrachten waren niet altijd makkelijk. Maar uiteindelijk hielpen de opdrachten om over jezelf na te denken. Ik heb nu een beter beeld van wie ik ben, wat mijn sterke punten zijn, waar mijn interesses liggen en waar ik energie van krijg. Hierdoor haal ik weer voldoening en plezier uit mijn werk. Gertrud heeft me hierbij geholpen met het stellen van de juiste vragen en het geven van feedback. Gertrud is professioneel en enthousiast. En niet onbelangrijk: ze geeft je de ruimte om de rust in jezelf te vinden, maar weet je ook te motiveren in het kritisch kijken naar jezelf en het bereiken van je doel.” – Carmen

Ervaringen en beroepserkenning

Gertrud is zowel coach als therapeut. Daarmee is zij in staat om met een cliënt vanuit verdiept zelfinzicht concrete (nieuwe) doelen te stellen. Een eerdere carrière gehad in het internationale bedrijfsleven, aanvankelijk als Inkoper/Product Manager in de mode en later als Brand Manager (Marketing) in gezondheidsproducten.

Burn-out geraakt in haar laatste baan, ging zij op zoek naar antwoorden op de vragen: ‘Wat wil ik met mijn leven?’, ‘Hoe zorg ik goed voor mezelf?’ en ‘Waar word ik nu écht gelukkig van?’. Ze zag vele andere leeftijdsgenoten ook met deze vragen worstelen en ontdekte daarin haar passie en missie. Ze besloot het roer om te gooien en liet zich omscholen tot coach en therapeut. In 2007 richtte ze haar eigen coachbedrijf op en sindsdien coacht ze medewerkers met hun werk-, loopbaan- en levensvragen.

Gertrud streeft ernaar mensen hun passie en plezier te laten (her)vinden en ze terug in hun kracht te laten komen, zodat ze hun persoonlijke en professionele doelen kunnen verwezenlijken. Ze richt zich op hoogopgeleide professionals (HBO/WO).

Haar specialismen zijn:

  • Zingeving en bevlogenheid creëren
  • Stressmanagement en Burnoutherstel
  • Omgaan met perfectionisme, een hoge lat, groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeite met grenzen voelen en aangeven
  • HSP/ hooggevoeligheid

Gertrud beschikt over de volgende beroepserkenningen:

Als loopbaancoach:
• Register Loopbaancoach – NOLOC (voorheen CMI B)

Als therapeut:
• Therapeut Vitaliteitkunde – Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
• Stress- en Burnoutcoach – CSR Centrum (Chronische Stress Reductie)

Opleiding

Gertrud heeft haar Bachelor in Fine Arts (Fashion Design & Marketing) in de Verenigde Staten en haar Bachelor in International Business (Marketing & Management) in Groningen behaald.

Daarop volgden opleidingen als Vitaliteitkunde, CSR-Stress- en Burnout Coach, NLP Master Practitioner, Coaching & Counselling, Familie- en Organisatieopstellingen, Traumagericht werken, Oplossingsgericht werken, Trainersopleiding, diverse Energy Healing opleidingen, en vele andere trainingen en workshops.

Motto

“Steek je kop boven het maaiveld uit en SHINE!” (eigen quote)

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Gertrud de Witte

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Gertrud voor ons schreef.

Perfectionisme hoogopgeleide vrouwen

Reden nr. 1 waarom hoogopgeleiden burnout raken

Loopbaancoaches in de regio Haarlem

De volgende AGATHON coaches werken net als Gertrud de Witte in de omgeving van Haarlem.

Onno Vendel Executive Coaching
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Ingrid Groenen Loopbaancoach
Esther Vermeilen Loopbaancoach
Patricia Heemskerk Loopbaancoach Noord Holland
isa
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter