Hella van de Beek

Loopbaancoaching, Executive coaching, Studieloopbaanbegeleiding, Outplacement, Re-integratie 1e en 2e spoor, E-coaching.  In de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Arnhem, Zutphen, Deventer

Je hebt mij inzicht en duidelijkheid gegeven over de richting die ik op wil in werk en vooral ook het vertrouwen gegeven dat ik dit kan! Onze gesprekken, resulterend in een solide arbeidsmarktprofiel, hebben daar bij geholpen, ook om de stap te wagen een heel ander pad te bewandelen. En al bij de eerste sollicitatie was het raak!

(Anke,35)

De SWOT heeft me het inzicht opgeleverd welke kant ik op wil met mijn carrière. Dat dit niet een keuze voor één specifieke richting is of zelfs functie in werk, maar een combinatie van interesses en talenten die mij duurzaam uitdagen en goed zijn voor de werkgever die bij mij uiteindelijk past. Het idee dat ik meerdere talenten heb die ik op verschillende manieren vormgeef, maakt dat ik minder twijfel en het versterkt mijn zelfvertrouwen. Een mooi resultaat bij het gericht solliciteren en in gesprekken met meerdere werkgevers. Ik ben wakker geworden!

(Marja, 27)

De arbeidsmarktscan heeft me focus gegeven, helderheid in mijn kwaliteiten en in ‘essentiële factoren’ die voor mij van belang zijn in een functie in werk, ook met oog naar de toekomst: dat ik me kan blijven ontwikkelen.

(Francisca, 42)

Ervaring en beroepserkenning

Vanuit een diepgaande interesse voor hoe mensen gevormd zijn, is Hella haar loopbaan begonnen als psycholoog. Omdat ze wilde bijdragen aan betere zorg, heeft ze verschillende functies bekleed in zowel staf- als leidinggevende managementfuncties. Coaching van leidinggevenden, in het bijzonder van vrouwen die een duwtje nodig hebben, is haar op het lijf geschreven, net als re-integratietrajecten na ziekte of uitval uit het arbeidsproces. Ook studenten, starters, Young Professionals en 50 plussers weet zij weer zelfvertrouwen te geven. Mensen met extra loopbaanvragen in verband met autisme en AD(H)D kunnen ook bij haar terecht.

In 2018 heeft zij haar oorspronkelijke liefde voor het werken met individuele cliënten weer opnieuw vormgegeven. Zij volgde een uitgebreide opleiding tot loopbaancoach en voor studiekeuzeadviseur, en startte haar eigen praktijk voor Loopbaancoaching.

Opleiding

  • Psychologie Universiteit Leiden (drs.), Filosofie propedeuse
  • PAO bedrijfswetenschappen
  • De Baak diverse managementtrainingen
  • Annet Brinkhuis Opleidingen: Loopbaancoach en Studiekeuzeadviseur.
  • Agnes Koegler; Talentenanalyse

Motto

“Traveler, there is no road, you make your own path as you walk, as you walk you make your own road, and when you look back, you see the path” – Antonio Machado

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Hella van de Beek.

Loopbaancoaches in de regio Ede en Arnhem

De volgende AGATHON coaches werken net als Hella van de Beek in de omgeving van Ede en Arnhem.

Judith Gerdessen loopbaancoach Utrecht
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Aanmelden bij Agathon
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter