Agathon loopbaancoaches in Den Haag

De beste loopbaancoach in Den Haag? Die vind je hier. Want wij hebben meerdere loopbaancoaches in Den Haag beschikbaar, dus er zit altijd wel een loopbaanbegeleider bij die matcht met jou.

map-marker

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

In Den Haag kunt u begeleidt worden door de volgende Agathon Loopbaancoaches:

Saskia Tonkes. Gezond en vitaal aan het werk? Solliciteren en netwerken?  Samenwerken? Door doortastend en integer te werk te gaan komt Saskia tot de kern en bepaalt met jou welk doel voorop staat. De loopbaan APK, de WorkLifeScan, re-integratie WerkFit, 1e of 2e spoor, na letselschade weer naar studie of werk en outplacement zijn bij haar in goede handen.

Florien de Brouwer Werkt duidelijk en praktisch naar  de doelen die jij stelt. Ze is vriendelijk en geduldig én kan – waar nodig – ook confronterend en kritisch zijn. Studiekeuze en beroepskeuze? Starten op de arbeidsmarkt? Vanuit een promotie naar een baan? Een keuze voor ander werk? Florien doet je groeien in studie, werk (en in privé). De WorkLifeScan Studie, de loopbaan APK of de WorkLifeScan Career? Na letselschade weer verder? Re-integratie 2e spoor? Outplacement? Met Florien als loopbaancoach wordt je begeleid bij de keuzes die door jou gemaakt moeten worden.

Annemarie van Zuilen. is zeer goed in staat om de diepte in te gaan en concrete handvaten aan te reiken voor wat speelt. Hierdoor weet ze haar cliënten in hun kracht te zetten waardoor deze vlot concrete resultaten voor zichzelf weten te behalen.  Door haar ervaring op financieel en strategisch gebied, weet Annemarie een cliënt op de beste manier te helpen.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter