Agathon loopbaancoaches in Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een loopbaancoach in Utrecht, dan heb je bij Agathon ruim de keuze uit een aantal begeleiders zodat je altijd een loopbaancoach vindt die bij je past. Welke van deze coaches past bij jou?

map-marker

Oudenoord 330
3513 EX Utrecht

020-21 48 154
06-38 594 599

info@agathon.nl

Een loopbaan coach in Utrecht

Judith Knobbout. Twee woorden die Judith het best omschrijven zijn duidelijk en praktisch maar ze is vooral niet bang om alles uit de kast te halen om zo tot de passende keuzes te komen. Judith doet dit het liefst stapsgewijs en op een verhelderende manier.

Annemarie van Zuilen. is zeer goed in staat om de diepte in te gaan en concrete handvaten aan te reiken voor wat speelt. Hierdoor weet ze haar cliënten in hun kracht te zetten waardoor deze vlot concrete resultaten voor zichzelf weten te behalen.  Door haar ervaring op financieel en strategisch gebied, weet Annemarie een cliënt op de beste manier te helpen.

Kiki Kemp is een energieke en geduldige optimist die vragen stelt en humor en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ze denkt graag buiten de kaders en gelooft dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Heeft oog voor de kant van de werkgever & werknemer. Ontslag met Outplacement? Re-integratie? De loopbaan APK of de WorkLifeScanBegeleiding van starters op de arbeidsmarkt? Demotie en kiezen voor ander werk? Een verbetertraject? Actief jouw doel bereiken die je met Kiki.

Lieke Marinusse vraagt door en gaat samen met haar cliënten op zoek naar de kern van de zaak. Zij heeft door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op diverse HR-posities veel kennis over en ervaring met “mensen in hun werk”.

Marja Bruin. Marja brengt persoonlijk talent en passend werk in verbinding met elkaar. Dat doet zij altijd met een open en mensgerichte houding. En met een professioneel en resultaatgerichte instelling.

webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter