Isa van den Berg

Loopbaancoaching, Outplacement, WorkLifeScan, Re-integratie 1e en 2e Spoor, UWV Werkfit, Talentontwikkeling, Loopbaan APK, Arbeidsmarktscan, Werkprofiel, Ondernemerschapscoaching, Jobcrafting, Jobsearch, Sollicitatietraining in omgeving Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Amstelveen, Haarlem, Heemstede en Leiden. Online coaching

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”. “Dat is haar motto. En het klopt! Nooit veel over mijzelf nagedacht. Als er maar sfeer is en anderen doen wat zij graag doe, dan is het al snel goed. Isa stelde mij vragen die aan het denken zetten.  Stimuleerde mij zorgvuldige en hield mij een spiegel voor. En dat leverde resultaat op. Onder mijn leiding is de cultuur in mijn team opener en directer geworden. Er zijn mensen weggegaan, maar ook nieuwe mensen bijgekomen. En daar heeft iedereen profijt van. Hard nodig! Zelfs de directie viel dat op. En bij het aannemen van nieuwe mensen speelde Isa een solide rol. Haar HR-ervaring en ervaring als recruiter kwamen hier goed van pas. Dit bleek vooral bij het kiezen van mensen die bij die werkcultuur passen. (Diana, 42)

Wil je groeien, op persoonlijk vlak en in je carrière, dan moet je bij Isa zijn. Met haar kom je vlot tot de kern. Ze zorgt voor onverwachte inzichten, vaak met een kwinkslag, en voor verdieping. Isa moedigt aan en motiveert. Wat goed is, diept ze samen met jou verder uit. Ze is oprecht geïnteresseerd. En bijzonder zorgvuldig: ook als je haar niet bezoekt, denkt ze aan je en zal ze je verrassen met stukken, of ideeën, die ze op jou van toepassing vindt en jou verder helpen. Daarnaast is Isa praktisch en zorgt ze voor een goedgevulde to-do-list, als je bij haar vandaan komt. Met Isa kom je daar, waar je wilt zijn.

Reeds drie jaar werk ik met Isa van den Berg. Haar werkwijze is te omschrijven als professioneel, zeer betrokken bij haar klanten (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers), ze investeert in mensen door de oprechte vraag te stellen, zich open te stellen voor feedback, daarnaast schuwt ze het niet om op een respectvolle wijze feedback te geven. Ze durft op te komen voor de belangen van degene die dat verdient. Ik heb het altijd zeer gewaardeerd dat ze mij als klant/opdrachtgever ook kritisch durft te benaderen. Dit zorgt voor oprecht vertrouwen in haar werkwijze. Isa is zeer aanbevelenswaardig

Aanpak

In de aanpak van Isa staat grondig zelfonderzoek en reflectie centraal omdat zij ervan overtuigd is dat, voordat er positieve verandering kan plaatsvinden, er nieuwe inzichten gevormd moeten worden die ook moeten beklijven. Isa werkt met oplossings- en resultaatgerichte methodes. Zij maakt veel gebruik van (visualisatie) opdrachten, oefeningen, en praktijkcases. Aanvullend zet zij tests in.

Het samenstellen van de trajectonderdelen is altijd maatwerk, afgestemd op de wensen en coachvraag van jou als klant.

Gesprekken kunnen plaatsvinden via videobellen of in Isa haar coachpraktijk
in Nieuw-Vennep.

Onderscheidend

Met ruim 25 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling heeft Isa veel warme contacten met werkgevers. Daarnaast weet Isa ook snel een warm contact op te bouwen met nieuwe werkgevers. Dit vergroot jouw kansen om duurzaam aan het werk te komen. Graag zet Isa haar oude en nieuwe netwerk in om je te helpen een nieuwe en passende baan te vinden.

Sparringpartner in HR vraagstukken van werkgevers

Door haar ruime HR-ervaring is Isa een gewaardeerd aanspreekpunt en sparringpartner voor werkgevers. Isa spreekt de taal van werkgevers en kent de vragen die werkgevers hebben. Isa is in staat om op prettige wijze te adviseren en mee te denken in HR gerelateerde vraagstukken zonder de rol van de werkgever over te nemen.

Ervaring en beroepserkenning

Isa heeft meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en heeft zowel in de zakelijke dienstverlening als in de non profit sector gewerkt. Ze heeft al vele mensen duurzaam aan een passende baan geholpen bij vele uiteenlopende organisaties.

Sinds 2020 heeft zij een eigen coachpraktijk. Daar zet zij haar levenservaring en deskundigheid graag in om mensen te helpen met het ontdekken van hun drijfveren, talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zodat zij een fijne en passende baan kunnen vinden en/of kunnen groeien, effectiever worden en meer plezier krijgen in hun werk.

Isa staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde voor Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Opleiding

HBO Personeelsmanagement (Personeel & Arbeid), Post HBO Registeropleiding loopbaan- en levenscoach, gecertificeerd coach via NOBCO en NOLOC, accreditatie op EQR Practitionersniveau, NLP Postmaster Practitioner, NIMA A&B.

Motto

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Loopbaancoaches in de regio Haarlem

De volgende AGATHON coaches werken net als Jan Eenkoren in de omgeving van Haarlem.

Ingrid Groenen Loopbaancoach
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Patricia Heemskerk Loopbaancoach Noord Holland
Onno Vendel Executive Coaching
gertrud de witte loopbaancoach
jan-naambord
Aanmelden bij Agathon
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter