Jan Eenkoren

Loopbaan coaching, Ondernemen, re-integratie 1ste en 2de spoor, UWV werkfit, Team coaching, Ander werk, Executive coaching, JobCrafting, E-coaching. In de omgeving van Zaandam, Purmerend, Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard, Medemblik, Den Helder, Schagen, Alkmaar en Volendam.

“Jan deed moeite om mij te begrijpen. Keek naar mijn behoefte. Jan is voor mij een betrokken mensen mens. Hij was in staat op mij en mijn situatie te ontleden. Ziet welke deelstappen er in coaching nodig zijn om mijn doel te bereiken. Hij denkt en spreekt niet direct in oplossingen, ook al komen die er natuurlijk wel. Zijn ervaring als leidinggevende hielp daar enorm bij”.

(Johan, 46)

Ervaring en beroepserkenning

Jan heeft vanuit zijn persoonlijke loopbaan in diverse (leidinggevende) functies in het bedrijfsleven en (semi) overheid veel ervaring opgedaan met het ondersteunen van mensen bij het versterken van persoonlijk leiderschap. Zijn passie is mensen beter te laten presteren, zijn aanpak is praktisch en zorgt dat mensen zichzelf beter leren kennen en van daaruit betere keuzes kunnen maken. Verandering is niet altijd een keuze en lijkt soms eng en dat gevoel mag er ook zijn. Jan helpt mensen om de leiding te nemen over hun eigen leven en door samen te bouwen aan verbinding, verandering, ontwikkeling en structuur.

In 2013 is Jan zijn eigen bedrijf gestart.

Jan werkt graag met mensen die net dat duwtje in de rug nodig hebben zoals: starters op de arbeidsmarkt, startende ondernemers (zzp) en werknemers die zich niet op hun plek voelen. Hij biedt op dit terrein ondersteuning aan MKB bedrijven van 0 tot 200 fte.

Daarnaast is Jan de juiste man voor bedrijven met knellende zaken; de noodzaak om mee te gaan met constante veranderingen in de maatschappij. De vinger leggen op de oorzaken van  problemen.

Opleiding

  • Leiderschap Management Instituut (LMI) Effectief Persoonlijk Leiderschap en
    Effectieve Persoonlijke Productiviteit.
  • Projectleiderschap, HBO Project Management & organisatie en communicatie (NCOI).
  • HBO Bedrijfskunde.
  • Integraal Logistiek Management (HEAO) (diploma), Organisatie en Management.
  • Praktijkdiploma bedrijfsorganisatie (diploma)

Motto

‘Het motiveren van anderen begint met het motiveren van jezelf’

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Jan Eenkoren.

Loopbaancoaches in de regio Zaandam

De volgende AGATHON coaches werken net als Jan Eenkoren in de omgeving van Zaandam.

Loopbaancoach Mariet Mulder Hoorn
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Aanmelden bij Agathon
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter