Loopbaancoach Judith Knobbout-Gerdessen Tiel

Judith Knobbout

“Judith werkt duidelijk en praktisch. Ze is vriendelijk en geduldig, maar kon voor mij ook confronterend en kritisch zijn. Richtinggevoel, dat had ik ook nodig. Zij is to-the-point. En dit werkt voor mij zeer verhelderend omdat ik niet altijd de neiging heb om ter zake te komen. Ik heb een studie gedaan die ik leuk vond en ook goed kon, maar werk lag daarin niet in het verschiet. Met Judith ben ik eruit gekomen. Stapsgewijs hebben wij toegewerkt naar een (nieuwe) studie/werk(richting) om het kiezen gemakkelijker te maken. En er bleek veel meer mogelijk dan ik dacht! Er werden opdrachten, testen en gesprekken ingezet om grondig en persoonlijk tot een passend doel te komen. Dit gebeurt op een motiverende en persoonlijke manier. Ik werd enthousiast en kreeg focus en dat heb ik niet meer losgelaten. Ik leerde mijzelf presenteren, laten zien wie ik ben, wat ik wil, wat ik kán. Als professional én als mens. Uiteindelijk maakte ik een goed LinkedIn-profiel. Op dit moment heb ik werk als journalist bij een krant en ook dáár is het hebben van een goed profiel van onschatbare waarde”.

(Mark, 28)

Ervaring en beroepserkenning

Begonnen als re-integratiecoach in 2009 en vervolgens haar werkterrein uitgebreid naar loopbaancoaching en studiekeuzecoaching. Dit doet zij middels haar eigen bedrijf en daarnaast werkt ze als studiekeuze- en loopbaancoach op verschillende universiteiten. Judith is gecertificeerd NOLOC coach en sinds het voorjaar van 2014 partner van Agathon.

Opleiding

  • Post-HBO-opleiding tot Loopbaancoach bij Rupert Spijkerman (senior studiekeuze- en loopbaancoach).
  • Cursus Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Open Universiteit.
  • HBO-opleiding Personeel & Arbeid.

Motto

Als je aarzelt groeit je angst, als je waagt groeit je moed.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Judith Knobbout

Loopbaancoaches in de regio Ede en Tiel

De volgende AGATHON coaches werken net als Judith Knobbout in de regio Ede en Tiel.
Geen andere coaches in deze regio.

loopbaancoach Hella van de Beek Apeldoorn Arnhem Ede Zutphen Wageningen Deventer
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter