Loopbaancoach Kiki Kemp Utrecht Hilversum

Kiki Kemp

Loopbaancoaching, outplacement,  re-integratie 2e spoor en sollicitatietraining in Utrecht, Hilversum en ’t Gooi. Online coaching

“Samenwerken met Kiki is beweging ervaren. Zin krijgen om te doen! Kiki was voor mij een energieke en geduldige optimist die vragen stelt en humor en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ze denkt graag buiten de kaders en gelooft dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Gesprekken met Kiki lieten mij zien dat het ook anders kan. Kiki is open, persoonlijk, eerlijk en in staat ook haar eigen gevoelige kant te tonen. Een mensen-mens. Ik heb bij haar geleerd om de juiste balans weet te vinden in het leven. Ik was écht een verstokte workaholic. Mijn vrouw en kinderen zijn nu blij. Wat was voor mij een belangrijk resultaat? Het vinden van de balans tussen werk en privé. (Marjan, 44)

Ervaring en beroepserkenning van Kiki Kemp

Kiki heeft voorheen gewerkt als leerkracht en in het bedrijfsleven als Project Assistent en Accountmanager bij Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Totdat zij besefte dat zij werkelijk plezier en voldoening haalt uit het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar de perfecte baan. Zodoende begon zij vijf jaar geleden haar eigen bureau voor Personal coaching en loopbaancoaching. Gezien haar werkverleden voelt Kiki zich verbonden met leerkrachten in het onderwijs, (sales) managers en vrouwen die vastlopen en graag een andere kant op willen met hun carrière. Kiki heeft een beroepserkenning via de NOBCO.

Opleidingen

Bij Phoenix Opleidingen volgde Kiki de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP 1 op 1 coaching, Ambacht van het Hart, NLP Transactionele Analyse en de Trainersopleiding voor persoonlijk leiderschap. Ze hanteert verder in haar coaching oplossingsgericht werken en inzichten uit de Positieve Psychologie, een vorm van begeleiding die zich primair richt op het bevorderen van de mogelijkheden van de mens om een plezierig, zinvol en betrokken leven te leiden.

Motto

‘Wat je ook besluit te doen, zorg dat het je bestemming raakt en het je gelukkig maakt’

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Kiki Kemp.

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Kiki voor ons schreef.

Je passie vinden

Hoe blijf je geloven in jouw droombaan als het tegen zit? (+wat te doen)

Loopbaancoaches in de regio Utrecht

De volgende AGATHON coaches werken net als Kiki Kemp in de omgeving van Utrecht.

Lieke Marinusse Loopbaancoach
Judith Gerdessen loopbaancoach Utrecht
annemarie
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter