Lieke Marinusse coach Gouda, Zoetermeer, Woerden, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Utrecht

Lieke Marinusse

Loopbaancoaching, ook via E-coaching in Gouda, Zoetermeer, Woerden, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Utrecht

“Je merkt dat Lieke veel kennis en ervaring heeft bij het coachen van mensen in hun werk. Ik vond het heel fijn dat zij luistert zonder oordeel. Zij creëerde in onze coachgesprekken een veilige sfeer waardoor ik eerlijk en open durfde te zijn en mijn kwetsbaarheid bij haar kon tonen. Ze heeft mij echt geholpen om op een andere manier te kijken naar mezelf in mijn werk. Vanuit warmte, maar ze schuwt ongemak niet. Ik weet nu wat mijn talenten zijn, welk werk bij mij past en ik  heb geleerd om te vertrouwen op mijn professionele deskundigheid. Ik weet daarnaast ook welke steun ik nodig heb in mijn werk van collega’s en leidinggevenden zodat ik stevig in mijn schoenen kan blijven staan. Lieke heeft mij fantastisch geholpen bij mijn zoektocht naar wie ik ben in mijn werk.” (Sandra, 38)

“Lieke is een ervaren coach. Juist de combinatie met HR-klopte voor mij én voor de organisatie als een bus. ‘Mensen in werk’ dat snapt zij als geen ander. Voor onze organisatie in de zorg was zij een enorme aanwinst. Ze ging voor diverse medewerkers op zoek naar drijfveren, talenten – en met resultaat. ‘What makes you tick’: vertaalde zich in gesprekken naar deze vraag: “Waarvoor kom jij gemotiveerd en met plezier en energie iedere morgen uit bed”. Wij waren én zijn blij met haar”. (Gerard, 49)

Ervaring en beroepserkenning

Na 20 jaar bij diverse grote bedrijven werkzaam te zijn geweest als HR Consultant en Manager, heeft Lieke zich in 2016 gevestigd als zelfstandig professional. In haar tegenwoordige werk kan zij vanuit 3 rollen optreden: als HR Consultant, als loopbaancoach en arbeidsmediator bij vragen rond organisaties en mensen in conflictsituaties.

Haar ruime ervaring in het HR vakgebied enerzijds, haar praktische insteek én haar wens om ieder mens een werkplek te laten vinden waar talent en ambitie waarde toevoegen aan het bedrijf, maken van Lieke de ideale coach. Vanuit dieper zelfinzicht een liefst duurzame plek in werk vinden of creëren.

Lieke is NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Opleiding

Personeel & Arbeid aan de Hogeschool van Utrecht, Modules Strategisch HR Management aan de Open Universiteit (KHO) en London Business School.

Oplossingsgericht coachen bij GITP, Opleiding tot registermediator bij Mediation EducatieCentrum.

Motto

Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes. Als je houdt van wat je doet, volgt het succes vanzelf!

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Lieke Marinusse.

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Lieke voor ons schreef.

Later als ik groot ben word ik ….?

Loopbaancoaches in de regio Rotterdam / Gouda

De volgende AGATHON coaches werken net als Lieke in de omgeving van Rotterdam en Gouda

annemarie
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter