Loopbaancoach Marieke Vreugdenhil

Marieke Vreugdenhil

Loopbaan coaching, re-integratie 1e en 2e Spoor, UWV Werkfit, ondernemers coaching, personal coaching, outplacement, burn-out coaching, executive coaching, E-coaching, systemische coaching en traumawerk in omgeving Apeldoorn en omgeving Emmen

“Ik had dringend een doel nodig. Een werkbaar doel. Zowel persoonlijk als in werk. Altijd gedaan wat gevraagd werd –en dat met plezier en inzet! En nu was het klaar. Uitgeput. Trajecten en trainingen die ik bij Marieke volgde zijn praktisch, resultaatgericht en diepergaand. Tegelijkertijd ook licht, levendig en met een positief perspectief. Daar was ik zó aan toe!

Elke coaching sessie werd zo een feestje. Marieke benaderde mij persoonlijk, gericht op details en op de arbeidsmarkt en de kansen daarin. Zij heeft talent om het diepste in je naar boven te halen. Na de coaching zat ik steevast met een big smile op de fiets! Nu, een paar maanden verder, heb ik met een overtuigend arbeidsmarktprofiel een baan die mij past”

(Sigrid, 38)

Ervaring en beroepserkenning

Marieke Vreugdenhil, 52 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Ze is een enthousiaste en gedreven loopbaancoach die staat voor leiderschap, resultaat en ontwikkeling. Centraal staat de relatie, en werkt zij vanuit haar hart. Sturen, werken, persoonlijk leidinggeven vanuit intrinsieke motivatie -en daarmee resultaat behalen. Dit staat bij haar voorop. Zij is een stevige persoonlijkheid die weet wat ze wil en wat ze kan en die daarmee waarmaakt wat ze belooft.

Verbinding is een belangrijk thema in haar leven. Verbinding met haar roots, verbinding met zichzelf, met haar omgeving, verbinding met haar verlangen, haar ambitie, haar … Al bijna 25 jaar verbindt zij zich in haar werk met mensen en met wat hen bindt en drijft.
De afgelopen 25 jaar heeft zij dat op veel verschillende manier gedaan. Zo is zij actief (geweest) in de zakelijke dienstverlening en arbeidsbemiddeling (Yacht en ABGL) waar zij mensen en organisaties in werk met elkaar verbindt. Zowel in leidinggevende als ook in commerciële functies heeft zij ruime ervaring opgedaan. In haar praktijk voor coaching en training begeleidt zij mensen die op zoek zijn naar verbinding. Verbinding tussen hoofd en hart. Verbinding tussen mens en organisatie. Verbinding met hun verlangen, hun ambitie, hun …
Zij is in staat beweging te creëren en vanuit die beweging zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Opleiding

Na haar deeltijdstudie Rechten, heeft Marieke een breed scala aan opleidingen gevolgd op het gebied van HR, training en coaching.

 • Professionele Begeleiding van Organisaties (Phoenix Opleidingen, 2019-2020)
 • Access Bars Facilitator (Acces Consciousness, 2016-2017)
 • Post-Bachelor Personeelsmanagement (NCOI, 2015-2016)
 • “De Relatie als Spiegel”, Opleiding tot Relatietherapeut (Phoenix Opleidingen, 2014)
 • Workshops op het gebied van Traumawerk en Systemisch Werk bij o.a. Bouke de Boer, Johannes Schmidt, Matthias Varga von Kibed, Insa Sparrer en Daan van Kampenhout (2007-2013)
 • Trauma-opstellingen (Interakt, 2012)
 • Vervolgopleiding Systemisch Werk (NTI-NLP 2012)
 • HeartMatch Coach (www.heartmathbenelux.com, 2010)
 • Coachopleiding (NTI-NLP, 2008)
 • Traumawerk – Deep Change (The Aptitude Academy (Johannes Schmidt en Andrea Wandel), 2007-2008)
 • NLP Practitioner en Master Practitioner (NTI-NLP, 2007)

Motto

‘Verandering komt van binnenuit. Droom, durf en maak jouw potentie wáár’

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Marieke Vreugdenhil.

Loopbaancoaches in de regio Ede en Arnhem

De volgende AGATHON coaches werken net als Hella van de Beek in de omgeving van Ede en Arnhem.

Judith Gerdessen loopbaancoach Utrecht
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Aanmelden bij Agathon
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter