Mariet Mulder Loopbaancoach

Mariet Mulder

“Je kunt aan alles merken dat zij leidinggeven is gewend. Als leidinggevende van een grote organisatie heb ik haar als een prettig persoon ervaren. Mariët hielp mij als de manager die was vastgelopen in het werk. Maar zij hielp mij ook op privégebied. Dit is zij in mijn ogen: inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Wanneer passend gericht op het individu, wanneer nodig passend bij team of organisatie. Aan haar teamtrainingen denk ik met plezier terug. In alle gevallen zal zij inzichten geven, aan het denken zetten, je uitdagen om doelen te bepalen en keuzes te maken en je stimuleren om zelf de verandering in gang te zetten. Met als resultaat: een positieve verandering in je werk en leven. Ik was en ben blij met haar!”

(Karel, 50)

Ervaring en beroepserkenning

Voordat Mariët haar eigen onderneming startte, werkte ze in totaal ruim 25 jaar in het bedrijfsleven in diverse uitdagende (verander)managementfuncties. Mariët is gespecialiseerd in het coachen en trainen van individuen en teams op het gebied van persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en teamontwikkeling. Zij heeft een jarenlange ervaring in verschillende functies op gebied van mens en werk, zowel als zelfstandig coach, trainer en loopbaanbegeleider als in loondienst als (verander)manager in het bedrijfsleven. Hierdoor spreekt zij zowel de taal van de medewerker en manager, als de taal van de werkgever of opdrachtgever.

Medewerkers, managers, teams en organisaties zijn bij Mariët in goede handen. Ze is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Met veel energie zet zij al haar kennis en ervaring in om jou díe begeleiding te geven die in jouw specifieke situatie het best passend is.

Mariët zal jou inzichten geven, aan het denken zetten, je uitdagen om doelen te bepalen en keuzes te maken en je stimuleren om zelf de verandering in gang te zetten. Met als resultaat: een positieve verandering in je werk en leven.

Ook bij het werken met groepen en teams gaat Mariët de diepte in. Elkaar als persoon beter leren kennen, inzicht krijgen in ieders persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en drijfveren en meer begrip en waardering krijgen voor verschillen. Met als resultaat: effectiever gedrag, een betere samenwerking en meer werkplezier.

Mariët helpt medewerkers en managers die zijn vastgelopen in het werk, op privégebied, of in de combinatie tussen werk en privé. Haal je al langere tijd weinig voldoening uit je werk en wil je onderzoeken waar dit door komt en hoe je dit kunt veranderen? Heb je een baan die veel van je vraagt en wil je beter leren omgaan met de werkdruk en stress die dit oplevert, zodat je meer plezier krijgt in je werk? Wil je inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en talenten, of wil je jouw medewerkers motiveren en inspireren op hun drijfveren en talenten? Zit je al langere tijd ‘niet lekker in je vel’ en wil je onderzoeken waar dit door komt en hoe je dit kunt veranderen? Ben je moe of snel geïrriteerd en wil je meer rust en plezier ervaren door te leren relativeren en prioriteiten te stellen, of door een betere werk-privé balans te vinden? Stuk voor stuk vragen waarbij Mariët je verder kan helpen.

Opleiding

Bedrijfseconomie, Toegepaste Psychologie met als specialisatie Coaching en een Leergang Professioneel Trainer, en diverse andere coach- en trainers-opleidingen.

Mariët is gecertificeerd voor het afnemen van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) persoonlijkheidsvragenlijst en voor de drijfverenscan van Energy Drives, zowel op individueel als op teamniveau.
Mariët is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en bij de Nederlandse Vereniging voor Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Motto

“Leef en werk met plezier, ontspanning en (zelf)vertrouwen!”

Interview

Wat zijn de drijfveren van Mariet? Waarom vind ze haar werk zo leuk en hoe komt het dat ze dit werk met zoveel succes doet? Lees haar verhaal in het interview dat we met haar hadden.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Loopbaancoaches in de regio Enkhuizen, Hoorn en/of Alkmaar

De volgende AGATHON coaches werken net als Mariet Mulder in de regio Enkhuizen, Hoorn en/of Alkmaar.

jan-naambord
Esther Vermeilen Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Patricia Heemskerk Loopbaancoach Noord Holland
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter