Loopbaanbegeleider Marja Bruin Amsterdam

Marja Bruin

Loopbaanadvies, Burn-out Coaching, Loopbaan APK, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, UWV WerkFit, persoonlijke TMA® assessments en Talentontwikkeling. In de omgeving van Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Zaandam.

Is geregistreerd E-coach en Gedragscoach.

“Marja is zoals ik. Grondig afgestemd en communiceert prima. Of het nu een telefoontje is of een email. Marja kan goed actief luisteren en doorvragen. Zonder oordeel. Zo weet zij altijd scherp te krijgen wat iemands unieke drijfveren en talenten zijn. Zelfs wanneer iemand beperkt is door ziekte of lang uit de arbeidsmarkt weg is. Het is haar missie om werk te laten bijdragen aan een zinvol en betekenisvol leven – en dat maakt zij waar.

Marja bracht mijn persoonlijk talent en passend werk in verbinding met elkaar. Die zag ik niet meer toen ik begon!

En haar HR-kennis kwam ook prima van pas in contact met de werkgever, maar ook later toen ik het Arbeidsmarktprofiel af had.

Open en mensgericht – dat zou ik achteraf over haar willen zeggen. En praktisch ook: met een professioneel en resultaatgerichte instelling en inzet. Daarnaast maakte haar actuele kennis van de arbeidsmarkt, en haar groot zakelijk netwerk, de brug naar werk voor mij mogelijk”.

(Erik, 44)

Ik wens iedereen een coach als Marja toe. Marja zorgde ervoor dat ik me tijdens de coaching veilig genoeg voelde om al mijn twijfels en dromen op tafel te leggen. Ze luisterde echt, vond de kansen, maar ook de pijnpunten. En samen zocht zij  met mij naar een realistisch toekomst -en loopbaanplan. Na elk gesprek kreeg ik actiepunten waar we beide aan de slag mee gingen. Het was altijd heel concreet, doelgericht duidelijk. Bij de uitvoering ondersteunde ze mij precies waar ik het nodig had. Zo lukt het stappen te maken waar ik mezelf goed en zeker bij voel. Dankjewel Marja !

 -Aaron –

Marja heeft mij tijdens mijn herstel van burn out zeer goed geholpen in mijn Loopbaantraject. Door de loopbaancoaching, een Talentenanalyse en persoonlijke opdrachten heb ik weer richting in mijn loopbaan gekregen. En ook veel zelfinzicht gekregen. Hierdoor kon ik voor het eerst makkelijker vanuit mijzelf bewuste toekomstkeuzes maken. En kiezen voor een baan die écht bij mij past. Waar ik plezier naar toe ga. Ook voor de lange termijn. Ik heb de coaching ervaren als effectief en prettig. Marja is flexibel, kan zich goed en snel inleven (op persoonlijk en professioneel vlak). Daarbij werkt zij erg gestructureerd en dat vind ikaltijd prettig. Ik zie Marja als een zeer professionele loopbaancoach, met een brede kennis van de arbeidsmarkt en netwerkingangen. Zij kan ook goed luisteren.  Wij waren een goede match. Maar voor vele anderen met een loopbaan – of persoonlijke vraag, zal Marja met haar loopbaanadvies en coaching van toegevoegde waarde kunnen zijn!

-Laura-

Ervaring en beroepserkenning van Marja Bruin

Marja Bruin beschikt over een brede ervaring met Loopbaancoaching en Human Resources (HRM), zowel in de non-profit sector en vooral ook in de profit-sector (bedrijfsleven).

De rode draad is altijd het begeleiden van medewerkers en het zoeken naar een optimale match of verbinding tussen mens en werk. Bij Manpower, DPA Group en de ABN AMRO Bank, heeft zij dagelijks gewerkt met uiteenlopende mensen, van uitvoerend personeel tot en met directieniveau. Marja heeft hen mogen begeleiden, adviseren, aansturen, bemiddelen en coachen. Veelal vanuit loopbaanbegeleiding, maar ook vanuit re-integratie arbeidsbemiddeling, (vrijwillige) interne & externe mobiliteit, talent management en duurzame inzetbaarheid. Haar fascinatie voor talentontwikkeling en organisatiegedrag kwamen in deze activiteiten perfect samen. Voor HR functionarissen die met personeelsvragen worden geconfronteerd, is zij daarom een goede inhoudelijke gesprekspartner.

Marja spreekt zowel de taal van de individuele medewerker, als de taal van de werkgever.

Voor individuele cliënten kan zij tevens praktische sollicitatiebegeleiding aanbieden. Tijdens haar trajecten kan zij -indien nodig- makkelijk gebruik kan maken van haar grote en goed onderhouden (zakelijk) netwerk. Daarnaast kan ze putten uit haar ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Marja verwelkomt vrijwel iedereen met een persoonlijke vraag omtrent werk. Daarnaast heeft zij specifieke ervaring met bepaalde cliëntgroepen, te weten het begeleiden van Young Professionals (vanaf 3 jaar werkervaring) en hoog gevoelige HSP-en HB kandidaten. Dit sluit aan op mensen die te maken hebben (gehad) met een burn-out. Veel werkende ouders die worstelen met de balans gezin en loopbaan en carrière de WorkLife Balance, weten haar te vinden.

Is als loopbaancoach in het bezit van het NOLOC keurmerk.

Opleiding

Post HBO Coachopleiding: Bewustzijnsontwikkeling en Zijnsoriëntatie
VU Amsterdam: Beleid, Communicatie & Organisatie (BCO). Specialisatie Human Resource Management
Hogeschool van Amsterdam: Technisch- Commerciële Confectiekunde (Fashion management)

TMA® Professional: gecertificeerd als TMA® professional. Hiermee is zij bevoegd om TMA® Talentanalyses, beroepskeuzetesten en assessments af te nemen,
Gecertificeerd Vertrouwenspersoon

Motto

ZIJN wie je bent, doen wat bij je past

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaanstreek, Haarlemmermeer, Leiden, Utrecht, Hilversum

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Loopbaancoaches in de regio Amsterdam, en Zaanstreek.

De volgende Agathon coaches werken net als Marja Bruin in de omgeving van Amsterdam en de Zaanstreek.

Tineke Brackel Loopbaancoach Amsterdam
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter