Milou van der Wolk coach Haarlem, Heemstede, Velsen, Hoofddorp, Haarlemmermeer

Milou van der Wolk

Loopbaancoaching, studieloopbaanbegeleiding, Loopbaan APK, ander werk, beroepskeuze, job crafting en gezondheid- en vitaliteitscoaching in Drenthe. Werkgebied: Drenthe, Groningen en Friesland. Online coaching

“Milou vindt niets gek. Is wezenlijk open en oordeel loos. Nieuwsgierig naar de ander. Op zoek naar het antwoord op de vraag-achter-de-vraag. Aan die diepgang moest ik wennen maar die was ook héél welkom. Die zelfconfrontatie had ik nodig, zeker omdat ik nogal een neiging heb tot vermijdingsgedrag. En dat gaf allerlei conflicten in werk. Op een diplomatieke manier kan ik nu én beter zeggen én ook beter horen. Communicatie! Weten wat er speelt, dat is als teammanager in de zorg ook hard nodig. Ik kan dat nu en durf ook. Haar sterk ontwikkelde intuïtie in combinatie met haar analytische blik en ‘hands-on’ mentaliteit waren hierin een fijne combinatie. En dat niet alleen voor mij”. Kasper (39)

Dankzij coaching van Milou ben ik zelfverzekerder en weet ik waar mijn kracht en mijn valkuilen liggen. Zij liet mij inzien wat ik allemaal nog kan in plaats van wat ik niet meer kan. – Boris Konings (34)

Het was een moeilijke beslissing maar ik ben uiteindelijk gestopt met mijn studie Economie. Dankzij Milou kwam ik erachter dat ik in mijn hart veel liever een andere richting op wilde gaan. – Leia Groenendijk

Ervaring en beroepserkenning van Milou Wolk

Milou deed vooral ervaring op in het onderwijs alvorens ze zich in 2012 richtte op haar eigen bedrijf. Hierin combineert ze loopbaancoaching met training en trainingsacteren.

In haar begeleiding staat de switch van ‘denken’ naar ‘voelen’ centraal. “Voelen waar jouw interesses, verlangens, grenzen en mogelijkheden liggen. Want diep van binnen heeft iedereen zelf de antwoorden. Samen vinden we die antwoorden.”

Voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het solliciteren, ontwikkelde Milou de ‘sollicitatiescan’, een vorm van sollicitatietraining. Middels een nagebootst sollicitatiegesprek krijg je feedback en tips hoe je in de toekomst beter je gesprekken in kunt gaan. Geen trucs maar juist leren jezelf optimaal te presenteren door jezelf te zijn!

Opleidingen

Milou begon op de Vrij Universiteit waar ze haar Bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie haalde. Na de opleiding tot Stresscounselor en Levenscoach bij Sonnevelt bleef ze zich bijscholen en volgende meerdere trainingen rondom intuïtieve coachingstechnieken en energetisch werk. Daarnaast volgde ze haar passie voor acteren en liet ze zich opleiden tot trainingsacteur.

Motto

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Milou van der Wolk.

Loopbaancoaches in de regio Velsen en/of Westelijke-Randstad

De volgende AGATHON coaches werken net als Milou van der Wolk in de regio Velsen en/of Westelijke-Randstad.

Ingrid Groenen Loopbaancoach
Onno Vendel Executive Coaching
Tineke Brackel Loopbaancoach Amsterdam
Esther Vermeilen Loopbaancoach
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Agathon Loopbaanbegeleiding
gertrud de witte loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter