manja schipper loopbaancoach haarlem

Manja Schipper

Re-integratie 1e en 2e spoor, WerkFit UWV, outplacement, loopbaanbegeleiding , loopbaan APK, sollicitatietraining, beroepskeuze. Sparringpartner en coach voor HRM en management. Teambuilding, personal training & coaching. In omgeving van Alkmaar, Velsen, Haarlem, Beverwijk, Heemskerk. Online coaching

Workshops: Solliciteren doe je zó en Personal Branding en Netwerken.

“Manja houdt van aanpakken. Is pittig, doelgericht, integer en wist de situatie in mij en in mijn werk snel & goed te duiden. Zij inspireerde mij waar ik zelf nog niet zo durfde. Zij heeft door wat er én met mij én met de organisatie speelde. Kijkt breed! Met haar was ik –en mijn werkgever- in staat om te bouwen”.

(Sander, 45)

Ervaring/werkgebieden van Manja Schipper

Manja heeft jarenlange ervaring als loopbaancoach en als sparringpartner HRM. Ze is gecertificeerd Loopbaanprofessional NOLOC.

Manja heeft gewerkt als coach voor management, werkgevers en ondernemers.  Zij is naast loopbaancoach actief als kwartiermaker, trainer, teambuilder & inspirator. Verzorgde re-integratie en outplacementtrajecten in opdracht van diverse gemeentes, UWV, (commerciële en niet commercieel gerichte) organisaties, verzekeringsmaatschappijen, ARBO diensten en particulieren.

Waarin onderscheidt Manja zich? Zij verplaatst zich niet alleen in de werknemer maar  ook in de werkgever. Dit gaf haar laatste opdrachtgever terug: Manja is een échte verbinder. Zij luistert goed, is  besluitvaardig, pakt door, bewaakt het resultaat. Zij kan goed omgaan met mensen met diverse opleidingsachtergronden (van ongeschoold t/m academisch) en culturen.  Veel ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische handicap.

Manja coacht op een doortastende, integere manier met het resultaat in het vizier. Zij schakelt snel tussen de verschillende niveaus binnen organisaties waardoor zaken daadwerkelijk concreet kunnen worden. Een win-win situatie voor zowel de werkgever als werknemer is waar Manja voor gaat. Ziekteverzuimreductie, burnout preventie. De juiste mensen op de juiste plek en mensen die met veel plezier hun werk doen waardoor er betere resultaten worden behaald.

Opleidingen

  • HBO Personeel& Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam
  • Post HBO opleiding tot loopbaanprofessional
  • Testlicentie van Pearson om psychologische onderzoeken af te nemen t.b.v. WorkLifeScan en assessments (bijv. capaciteitenonderzoek, beroepskeuzetest, loopbaan-gerelateerde persoonlijkheidsvragenlijsten, loopbaaninteresse vragenlijst, persoonlijkheidsonderzoeken, weerbaarheidsonderzoeken).
  • Gecertificeerd AmbitieCoach waardoor zij de AmbitieMonitor kan inzetten bij bedrijven.
  • Gecertificeerd en bevoegd om de drijfverenscan van Intodrives in te zetten.
  • Licentie als Werkfit Coach UWV.
  • Diverse cursussen & trainingen op het gebied belasting en belastbaarheid en psychische stoornissen

Motto

“Wie succesvol wil zijn durft echt naar zichzelf te kijken en pas daarna naar een ander “.

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met AGATHON loopbaancoach Manja Schipper.

Loopbaancoaches in de regio Alkmaar, Velsen en Haarlem

De volgende AGATHON coaches werken net als Manja Schipper in de regio’s Alkmaar, Velsen en/of Haarlem.

Agathon Loopbaanbegeleiding
Loopbaancoach Mariet Mulder Hoorn
Esther Vermeilen Loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Ingrid Groenen Loopbaancoach
Onno Vendel Executive Coaching
Agathon Loopbaanbegeleiding
Patricia Heemskerk Loopbaancoach Noord Holland
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter