loopbaancoach Patricia Heemskerk Alkmaar Haarlem Velsen

Patricia Heemskerk

Loopbaanbegeleiding, Re-integratie 1e en 2e spoor, Outplacement, Ontwikkeladvies, Studie- en beroepskeuze, Loopbaan APK, Worklifescan, Stress- & burn-out Coach, Arbeidsmarktscan, UWV WerkfitSollicitatietraining, Personal Branding, Jobsearch en E coaching

In de omgeving van Alkmaar, Haarlem, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Zaanstad

“Patricia is betrokken. Is grondig in haar luisteren en aanpak. Zij voelde voor mij niet alleen vertrouwd maar ik had absoluut het gevoel dat wij ergens kwamen. Haar brede ervaring en mensenkennis gaven duidelijk richting aan onze consulten. Patricia denkt en handelt vanuit mogelijkheden en kansen. En haar ruime werkervaring –meer dan 20 jaar! – klinkt in alles door! Mijn arbeidsmarktscan sloot naadloos aan bij de werkkring die ik nu heb”. (Carolien, 39)

“Het loopbaantraject met betrekking tot studie- en beroepskeuze heb ik als een openbaring ervaren. De uitkomst van het assessment en de gesprekken waren voor mij echt een eyeopener. Patricia komt door de juiste vragen te stellen snel tot de kern. We gingen het gesprek aan met als doel het uitkiezen van een opleiding in het hoger onderwijs dat aan zou sluiten bij mijn persoonlijkheid, talenten en interesses. Mijn doel is bereikt”.  (Cees, 24)

“Patricia heeft mij begeleid op een moeilijk punt in mijn leven rondom re-integratie.  Zij heeft me geholpen bij het maken van een carrière switch.  Zij dacht buiten de gebaande paden met mij mee en inspireerde om te geloven in mijn eigen kunnen en hier op te vertrouwen”. (Jeroen, 42)

Na lang twijfelen contact met Patricia gezocht. Ik ging al een tijd niet meer lekker naar mijn werk. Werkdruk is erg hoog en ik had last van oververmoeidheid en lichamelijke klachten. Mijn werk- en privéleven was niet meer in balans. Gesprekken met Patricia waren toegankelijk en erg aangenaam. Ze gaf mij tips die ik gelijk op de werkvloer kon toepassen. Zij is erg betrokken en geïnteresseerd en als buitenstaander heeft zij er toch een andere kijk op dan vrienden en familie. Ze heeft mij uiteindelijk in laten zien dat ik moet denken voor mijzelf en niet voor een ander. Ik zou Patricia zeker aanbevelen uiteindelijk door haar een stap durven zetten waar ik 100% achter sta. (Jolien, 40)

Ervaring en beroepserkenning

Patricia werkt ruim 20 jaar in de zakelijke en personele dienstverlening op gebied van arbeidsbemiddeling, re-integratieen personeelsvraagstukken met betrekking tot in- door en uitstroom. Ze heeft vele bedrijven bezocht en sollicitatiegesprekken bijgewoond. Hierdoor heeft zij van dichtbij in allerlei “keukens kunnen kijken”. Ze spreekt de taal van de werkgever, medewerker en leidinggevende.

Zij heeft ervaring in zowel de zakelijke dienstverlening als in de non-profit sector en gewerkt als HR Adviseur, Intercedent, ARBO medewerker, Jobcoach, Recruiter en Vestigingsmanager. En als coach voor leidinggevenden, ondernemers, werkgevers, medewerkers en werkzoekenden. Zij onderscheidt zich door haar groot opgebouwd netwerk, welke zij regelmatig inzet en waarmee ze snel kan schakelen.

Patricia beschikt over inlevingsvermogen en levenservaring. Het leven heeft haar leren omgaan met ziekte, verlies en tegenslag, die ervaring blijkt waardevol te zijn voor haar rol als coach. Hierdoor kan zij snel tot de kern komen en mensen op een goede manier begeleiden.

Naast haar interesse in mensen, kijkt ze altijd naar mogelijkheden. Ze gelooft in de kracht van ieder mens en helpt mensen in beweging te komen. Patricia kan goed omgaan met mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus.

Sinds 2003 heeft zij haar eigen loopbaanadviesbureau. Patricia is erkend coach en aangesloten bij de NOBCO, daarnaast is ze  CSR-coach voor het begeleiden van werknemers bij stress & burn-out klachten.

Opleidingen

  • MBO Bedrijfsadministratie
  • Post HBO opleiding Personeelsmanagement
  • Post HBO register Professioneel Coach
  • Geregistreerd Assessor Thomas International (DISC)
  • Opleiding tot CSR-Coach. Diagnostiek en behandeling van chronische stress
  • Diverse trainingen en workshops op gebied van (loopbaan)coaching

Motto

Kies ervoor om het beste uit jezelf te halen, je kunt meer dan je denkt!

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Patricia Heemskerk.

Loopbaancoaches in de regio Haarlem, Velsen en Heemskerk

De volgende AGATHON coaches werken net als Patricia Heemskerk in de regio Haarlem, Velsen en Heemskerk.

Esther Vermeilen Loopbaancoach
isa
Ingrid Groenen Loopbaancoach
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Onno Vendel Executive Coaching
gertrud de witte loopbaancoach
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter