De Sollicitatiescan

Of het nu om je eerste baan gaat, solliciteren na ontslag of om een nieuwe stap in je carrière: een succesvol sollicitatiegesprek is dé voorwaarde om aan de slag te kunnen. Soms blijkt dit niet zo eenvoudig. Middels de Sollicitatiescan leer jij jezelf optimaal te presenteren. Waardoor solliciteren leuk en bovenal succesvol wordt!

Als je uitdagingen ondervindt in het solliciteren dan kan dat je flink in de weg zitten. Afwijzingen doen afbreuk aan je zelfvertrouwen, iets dat je juist nodig hebt tijdens een sollicitatiegesprek. Daarnaast is de reden van afwijzing vaak onduidelijk en blijf je in vertwijfeling achter. Tijdens de sollicitatiescan leer je in een veilige leeromgeving te solliciteren en ontvang je direct feedback waar je iets mee kan. Geen trucjes, wel handvatten om te solliciteren op een manier die bij jou past.

Loopbaancoach en trainingsactrice Milou van der Wolk bootst een levensechte ‘sollicitatiesituatie’ na. Een situatie waarin je veilig fouten kunt maken, eerlijke feedback krijgt en het nieuwgeleerde kunt uitproberen. Indien gewenst wordt in een of meerdere vervolgsessies verder gecoacht op leerpunten en wordt je helemaal klaargestoomd. Met een hernieuwde dosis zelfvertrouwen ga je je nieuwe baan tegemoet!

Vul in wat je zoekt en druk op enter