Het overzicht blijven bewaren als decisionmaker

Henk Willemsen (49)

“Ik voelde dat ik het overzicht kwijt raakte. Dankzij mijn coach voel ik mij weer verbonden met het bedrijf, al mijn medewerkers en, nog beter, met mijn klanten.’’

Situatie

Ik werk al heel lang  voor hetzelfde bedrijf. Al een aantal jaar in de functie als directielid. Om het beste van mijzelf te kunnen geven en mijn werknemers het beste te kunnen bieden, moet ik scherp blijven. Als decisionmaker ben ik verantwoordelijk voor de keuzes die moeten worden gemaakt op het gebied van o.a. marketing, bestaande en nieuwe klanten en HR & personeelsbeleid. Ik voelde dat ik het overzicht kwijt raakte. Alsof ik niet meer wist wat er allemaal gebeurde en wat er moest gebeuren. Ik had geen connectie meer met de werkvloer. Daarom ging ik op zoek naar een Executive coach in Amsterdam. Deze vond ik bij Agathon. Een loopbaanbegeleidingsbedrijf die executives helpt om hun leiderschap authentiek te houden en verder te ontwikkelen.

Aanpak

Ik kwam terecht bij Gertrud de Witte. Zij komt zelf uit het internationale bedrijfsleven. Dit zorgde meteen voor een connectie. Zij was voor mij de ideale sparringpartner. Zij snapte mijn persoonlijke doelen en de doelen die ik nog had voor het bedrijf. Samen gingen we aan de slag hiermee.

Resultaat

Dankzij mijn Executive coach Gertrud voel ik mij weer verbonden met het bedrijf, al mijn medewerkers en, nog beter, met mijn klanten. Mijn antennes staan weer op scherp en ik voel goed aan wat er gaande is op de werkvloer. Gertrud heeft mij doen beseffen dat ik nog steeds van toegevoegde waarde ben.

Loopbaantraject

  • Gratis oriënterend gesprek
  • WorkLifeScan© gericht op zelfbeeld en doelen: MBTI testuitslag
  • Aanvullende tests en opdrachten
  • E-coaching: begeleiding op afstand
  • Uitgebreide rapportage met resultaten WorkLifeScan© en een persoonlijk advies
  • Workshop: Personal Branding & Netwerken
  • Afrondend persoonlijk adviesgesprek

Vul in wat je zoekt en druk op enter