Wennen aan een onbekende wereld

 In Algemeen

Wennen aan een onbekende wereld

‘Gelukkig speelt dit pas over 2 jaar, dan heb ik nog even om aan het idee te wennen.’ Dan praat je snel verder over alle aanpassingen in je werk NU. Deze coronatijd dwingt die af. Dat vraagt veel van jou, want hoe moet dat nu alles op 1,5 meter afstand moet? Een worsteling voor je, omdat je je werk als begeleider zo goed mogelijk wilt doen.

Omgaan met verandering. Jezelf redden in een nieuwe situatie.

Ik leid ons gesprek terug naar het onderliggende thema: jezelf redden in een nieuwe situatie. Ja, dat klopt wel zeg je. “Mijn moeder zei vroeger altijd je weet wel wat je hebt, en niet wat je krijgt”.

Toen ik voor het eerst naar de middelbare school ging, deed ik dit met knikkende knieën. De geur van het gebouw, en twijfel staan mij nog scherp bij. “Vind ik wel nieuwe vrienden en vriendinnen? Als ik daaraan terugdenk bevries ik opnieuw van binnen”.

Omgaan met verandering

Ik vraag je: Kan het zijn dat oude ervaringen je nog steeds belemmeren bij het wennen aan een nieuwe omgeving? Je knikt. Maar dat zie ik niet, want de internetverbinding hapert. Online coaching is anders dan een coachgesprek op kantoor. Ook voor mij als coach is dit wennen aan een nieuwe realiteit….

De wereld verandert, ook de jouwe?

Voor jou is deze coronacrisis óók een kans. Een kans om te leren wennen aan een nieuwe wereld. Ik zie het lampje in je ogen aan gaan, als je doorhebt dat dit waar is. We praten erover: Hoe gaan we dit verder aanpakken? In dit online coachgesprek help ik jou verder op weg. Om te vertrouwen en te durven, in de samenleving van vandaag. Winst voor nu EN voor jouw levensverandering over 2 jaar.

Herken je dit of zoek je een goed klankbord voor jouw vragen?

Neem contact op via florien@agathon.nl

 

Vul in wat je zoekt en druk op enter