Werkgeluk in jouw 1e of 2e baan

Blog
19 sep 2022
1 min

Werkgeluk? Een leuke baan is het halve werk!

Jouw eerst of tweede baan. Je bent tussen 25 en 35 jaar. En het valt tegen.

De studie was waardevol en leuk. Uitdagingen volop! Je kon jezelf zijn. En dat verwacht je ook in werk. Werk dat goed past omdat het zo mooi aansluit bij wie je bent en jouw behoefte om van waarde te zijn en je verder te ontwikkelen.

Het moet anders…

De werkdruk is hoog. Werken van 9 tot 5. Waar is je vrijheid? Veel tijd achter een beeldscherm en op één plek, deadlines, onderbezetting. En weinig tijd voor collega’s. Deze baan, ik voel mij hier niet thuis…

En ook privé

“Ik voel stress en raak burn-out”. En ik snap ’t ook niet! Want ik sport, eet goed, heb een fijne vriendenkring. Mijn vriend werkt in Rotterdam, maar ik wil in Amsterdam blijven wonen. Wil mijzelf weer zijn!. De rust van vroeger, dat blije, dat wil ik terug. In werk, in privé.”

Het kán anders. Terug in je energie. Grenzen bewaken en goed kiezen!

Wat is er nú voor jou nodig? Met loopbaancoaching kan je de balans tussen jouzelf en de wereld leren herstellen. En werkgeluk vinden. Leer om échte keuzes te maken, om actief met niet-actief af te wisselen, om een leven te leiden dat jou duurzaam past.

Wie ben jij? Wat inspireert jou? Wat wil jij? Wat kun jij? Wat is realistisch?

Kies voor onze WorkLifeScan© en laat je begeleiden naar wat werkelijk past.