Werkfit

Agathon

Wanneer je een ZW of AG-uitkering ontvangt van het UWV, kan het zijn dat je van het UWV een WerkFit traject mag gaan volgen. WerkFit is een coachtraject dat in het kader staat van re-integratiebegeleiding. Wanneer je bent uitgevallen door ziekte, is het immers vaak niet vanzelfsprekend om weer een baan te vinden. Met de hulp van een coach ga jij aan de slag met jezelf om weer “fit” te worden. Door ons brede netwerk van ervaren en professionele coaches is er altijd een coach beschikbaar die bij jou past.

Hulp bij het vinden van de juiste coach
Ik ben klaar voor verandering!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Werkfit

Hoe werkt het?

Wij werken veel met het UWV samen om mensen weer WerkFit te krijgen. Jouw contactpersoon van het UWV heeft aangegeven dat je contact op kan nemen met een WerkFit bureau. Jij belt ons of stuurt een berichtje via het contactformulier op de website. Middels een persoonlijk matchgesprek gaan we samen kijken welke coach goed bij jou past, zodat jullie samen aan jouw re-integratie kunnen gaan werken. We kijken hierbij naar jouw werknemersvaardigheden, persoonlijkheid en talenten. Daarnaast kijken we naar jouw energieniveau en wat nodig is om een volgende stap te kunnen zetten.

Hoe ziet het traject eruit?

Een WerkFit traject duurt tussen de 3 en de 18 maanden en een afgesproken aantal uren. Dit bepaalt het UWV in samenspraak met jouw coach. Binnen dit kader stellen jij en je coach een plan van aanpak op. Er wordt heel nauwkeurig gekeken naar wat jij nodig hebt: Ben je echt nog behoorlijk aan het bijkomen van je ziekte en is het van belang dat er eerst aan je belastbaarheid gewerkt wordt? Of ben je dit stadium voorbij en heb je hulp nodig om de ideeën in je hoofd op een rij te zetten en actie te ondernemen? WerkFit coaching heeft verder geen vastgelegde routine; hierdoor ontstaat alle ruimte voor coaching die op jouw persoonlijke behoefte aansluit.

Zet nu de eerste stap

Tijdens de coaching is er volop ruimte voor reflectie en eventuele aanpassingen van het plan van aanpak. Je bent tijdens het hele WerkFit periode in contact met je coach, en samen bekijk je continu wat nodig is. Als het traject klaar is, dan ga je reflecteren op de coaching. Is het WerkFit traject met succes afgerond? Dan ben jij dus klaar om verder te gaan! Zet nu de eerste stap en laat je adviseren over welke coach het best bij jou past.

Beschikbare Werkfit

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit

Marja Bruin

Werkfit
Re-integratie
Outplacement

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Florien de Brouwer

Loopbaancoaching
Life Coaching
Sollicitatietraining

Jan Eenkoren

Werkfit
Loopbaancoaching
Executive Coaching

Annemarie van Zuilen

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.