Life Coaching

Agathon

Het komt je misschien bekend voor: het leven gaat tegenwoordig in een sneltreinvaart. Naast het goed presteren op je werk wordt er nog meer van je verwacht. Familieverplichtingen, sociale activiteiten ondernemen en een huishouden runnen. Voor de buitenwereld heb je alles goed voor elkaar, maar in je hoofd is het erg druk. Je hebt een zekere onrust en onvrede in je hoofd, je zou toch eigenlijk veel gelukkiger moeten zijn dan je op dit moment bent? Doe ik wel wat bij  mij past? Zet ik mij in voor dingen die ikzelf belangrijk vind? Onze life coaches helpen jou om in beweging te komen en te zorgen voor een positieve ontwikkeling in je leven.

Vind een passende life coach
Zet de eerste stap naar verandering!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Life Coaching

Voor wie is life coaching?

Hieronder staan een aantal kwesties waar wij jou mee kunnen helpen:

  • Hoge prikkelbaarheid
  • Hoge niveaus van stress en/of angstgevoelens
  • Onvermogen om slechte gewoonten te doorbreken
  • Gebrek aan voldoening in je sociale leven
  • Aanhoudend gevoel van ontevredenheid op het werk
  • Gevoel van verminderde creativiteit
  • Minder of geen geluk in je liefdesleven

Wat kun je van life coaching verwachten?

Wij helpen je met life coaching te ontdekken waar jouw onrust en onvrede vandaan komen en wat hiervan de oorzaken kunnen zijn. Vaak ligt een groot deel van de oplossing voor jouw onrust en onvrede binnen jezelf, jij bent degene die iets kan veranderen aan zichzelf. Maar soms is het moeilijk om in je eentje dingen te veranderen. Onze life coaches zetten je in beweging om net die extra stap te maken. Samen gaan jullie aan de slag om jou de tools te geven om een betekenisvolle verandering in jouw leven te bewerkstelligen.

Met inzicht verder

Naast het in beweging brengen levert life coaching ook veel nieuwe inzichten op. Zo leer je bepaalde onderwerpen van andere invalshoeken te bekijken. Je leert hoe je rust kan ontdekken in het drukke dagelijks leven. Daarnaast ga je opzoek naar waar het bij jou echt om draait, om zo geluk te vinden in de belangrijkste dingen in jouw leven.

Door middel van coachgesprekken en concrete opdrachten investeer jij in jezelf. Onze life coaching trajecten nemen doorgaans 3 tot 4 maanden in beslag. Samen met de coach ga je in deze tijd doelstellingen maken en hier stapsgewijs naar toe werken. Ons life coach traject is geslaagd wanneer jij voldoening haalt uit het leven.

Beschikbare Life Coaching

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Gertrud de Witte

Re-integratie
Outplacement
Loopbaancoaching

Kiki Kemp

Life Coaching
Loopbaancoaching
Outplacement

Louise Grasmeijer

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Stress Coaching

Florien de Brouwer

Loopbaancoaching
Life Coaching
Sollicitatietraining

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.