Coaching

Agathon

Hieronder vind je een overzicht van de meest gezochte diensten van Agathon. Om meer te weten te komen over een specifieke dienst kan je onder de dienst doorklikken op “lees meer”.

Zoek je nu direct een coach? Maak dan gebruik van ons gratis matchinggesprek en laat onze matchingexpert je verder informeren en matchen aan een coach die op persoonlijk en professioneel vlak bij jou past!

Gratis matchingsgesprek plannen
Plan het vandaag nog in!
Al meer dan 27 jaar ervaring
Altijd een gratis en persoonlijk matchingsgesprek
Geaccrediteerde coaches met ruime ervaring

Onze werkwijze

Agathon

Adviesgesprek

Stap 1

Wij onderscheiden ons met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin gaat onze adviseur jou helpen om een coach te vinden die zowel persoonlijk als professioneel bij jou past.

Intakegesprek

Stap 2

In het intakegesprek ga jij samen met jouw coach kijken of de match klopt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Is er een match, dan kunnen jullie beginnen met de inventarisatie van jouw doelen.

Het coachtraject

Stap 3

Na het intakegesprek maakt jouw coach een op maat gemaakt coachplan. Dit coachplan wordt opgesteld aan de hand van jouw specifieke situatie en doelstellingen. Als alle partijen het eens zijn met het coachplan, kan het traject van start gaan.

Evaluatie

Stap 4

Na het coachtraject ga jij samen met jouw coach het traject evalueren. Heb jij de gestelde doelen behaald? Waar zit nog groei? is er eventueel nog nazorg nodig?

Wat klanten over Agathon zeggen

Agathon

Deze bedrijven gingen jullie voor

Agathon

Plan een vrijblijvend matchingsgesprek in!

Agathon

Begeleiding naar een werk- of studieplek die past, in bestaand werk, nieuw werk, loondienst of als zelfstandige.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Esther de Jong

Adviseur/ coach