Loopbaancoaching

Agathon

Het werkleven kan soms erg veel van ons vragen. Deadlines, presentaties, vergaderingen en ook nog eens proberen jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kom je op een gegeven moment altijd voor belangrijke keuzes te staan, gedwongen of uit eigen initiatief. Loopbaancoaching is voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij verschillende loopbaanvragen. Denk hierbij aan een oplopende werkdruk waardoor je minder goed presteert, het niet kwijt kunnen van je talenten of en reorganisatie waardoor je op zoek moet naar een nieuwe baan. Wij snappen dat deze kwesties en keuzes soms overweldigend kunnen zijn. Weet daarom dat je er niet alleen voor staat! Onze ervaren en geaccrediteerde loopbaancoaches helpen je graag bij soortgelijke vraagstukken om jou weer in je kracht te zetten of om een passende nieuwe plek te vinden.

Vind een passende loopbaancoach
Zet de eerste stap naar verandering!
Al meer dan 27 jaar ervaring
Altijd een gratis en persoonlijk matchingsgesprek
Geaccrediteerde coaches met ruime ervaring
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Loopbaancoaching

Voor wie is loopbaancoaching?

Hieronder staan een aantal kwesties waarover wij benaderd worden:

  • Waar sta ik nu in mijn loopbaan en hoe kan ik verder?
  • Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk?
  • Hoe ga ik beter om met stress tijdens mijn werk?
  • Waar liggen mijn passies, mijn kwaliteiten en waar komen deze samen?
  • Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen?
  • Hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Ik overweeg een carrière switch in een nieuwe baan of als zelfstandige, hoe pak ik dit aan?

Wat kun je van loopbaancoaching verwachten?

Door middel van loopbaancoaching stel jij jezelf in staat, met hulp van een professional, een goed antwoord te krijgen op jouw belangrijkste loopbaanvragen. Uiteindelijk ben jij degene die moet zorgen voor een omslag, maar het is soms moeilijk om dit in je eentje te doen. Onze coaches zetten je in beweging om net die extra stap te maken. Samen gaan jullie aan de slag om jou de tools te geven om een betekenisvolle verandering in jouw loopbaan te bewerkstelligen.

Persoonlijk en professioneel

Door middel van metingen (L&D Profilizer), coachgesprekken en concrete opdrachten investeer jij in jezelf en je loopbaan. Onze loopbaancoaching trajecten nemen doorgaans 3 tot 6 maanden in beslag. Samen met de coach ga je in deze tijd antwoord zoeken op jouw belangrijkste loopbaanvragen. Ons loopbaancoach traject is geslaagd wanneer jij perfect op je plek zit, in bestaand of nieuw werk.

Beschikbare Loopbaancoaching

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit

Marja Bruin

Werkfit
Re-integratie
Outplacement

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Gertrud de Witte

Re-integratie
Outplacement
Loopbaancoaching

Kiki Kemp

Life Coaching
Loopbaancoaching
Outplacement

Louise Grasmeijer

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Stress Coaching

Onze werkwijze

Agathon

Adviesgesprek

Stap 1

Wij onderscheiden ons met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin gaat onze adviseur jou helpen om een coach te vinden die zowel persoonlijk als professioneel bij jou past.

Intakegesprek

Stap 2

In het intakegesprek ga jij samen met jouw coach kijken of de match klopt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Is er een match, dan kunnen jullie beginnen met de inventarisatie van jouw doelen.

Het coachtraject

Stap 3

Na het intakegesprek maakt jouw coach een op maat gemaakt coachplan. Dit coachplan wordt opgesteld aan de hand van jouw specifieke situatie en doelstellingen. Als alle partijen het eens zijn met het coachplan, kan het traject van start gaan.

Evaluatie

Stap 4

Na het coachtraject ga jij samen met jouw coach het traject evalueren. Heb jij de gestelde doelen behaald? Waar zit nog groei? is er eventueel nog nazorg nodig?

Al meer dan 27 jaar ervaring
Altijd een gratis en persoonlijk matchingsgesprek
Geaccrediteerde coaches met ruime ervaring

Deze bedrijven gingen jullie voor

Agathon

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

Agathon

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen. Let op: onze coaching trajecten hebben een minimumbedrag van 750 euro excl. BTW.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.