Onze coaches

Overzicht

Vind hieronder een overzicht van onze coaches. Door te klikken op de persoonlijke profielen van de coaches kom je meer te weten over de betreffende coach. Heb je moeite met het vinden van de juiste coach? Dan helpen wij jou graag verder in een adviesgesprek. In dit adviesgesprek gaat onze adviseur samen met jou op zoek naar een coach die op persoonlijk en professioneel vlak echt bij jou past. Door ons brede, landelijke netwerk kunnen wij altijd een geaccrediteerde en ervaren coach vinden die voldoet aan jouw wensen.

Gratis adviesgesprek
Plan het vandaag nog in!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring

Deze coaches staan voor jou klaar

Agathon
Ik zoek een coach in de buurt van
Locatie
Specialisatie

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit

Marja Bruin

Werkfit
Re-integratie
Outplacement

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Gertrud de Witte

Re-integratie
Outplacement
Loopbaancoaching

Kiki Kemp

Life Coaching
Loopbaancoaching
Outplacement

Louise Grasmeijer

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Stress Coaching

Onze werkwijze

Agathon

Adviesgesprek

Stap 1

Wij onderscheiden ons met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin gaat onze adviseur jou helpen om een coach te vinden die zowel persoonlijk als professioneel bij jou past.

Intakegesprek

Stap 2

In het intakegesprek ga jij samen met jouw coach kijken of de match klopt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Is er een match, dan kunnen jullie beginnen met de inventarisatie van jouw doelen.

Het coachtraject

Stap 3

Na het intakegesprek maakt jouw coach een op maat gemaakt coachplan. Dit coachplan wordt opgesteld aan de hand van jouw specifieke situatie en doelstellingen. Als alle partijen het eens zijn met het coachplan, kan het traject van start gaan.

Evaluatie

Stap 4

Na het coachtraject ga jij samen met jouw coach het traject evalueren. Heb jij de gestelde doelen behaald? Waar zit nog groei? is er eventueel nog nazorg nodig?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Agathon

Laat onze adviseur je helpen een coach te vinden die bij jou past. Ons brede netwerk van geaccrediteerde en ervaren coaches stelt ons in staat een coach voor jou te vinden die voldoet aan jouw eisen. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Esther de Jong

Adviseur/ coach