Re-integratie

Agathon

Een re-integratie traject is bedoeld voor werknemers die door omstandigheden voor een langere periode niet in staat zijn om te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekte, fysieke klachten, burnout of overmatige stress. Mocht je jezelf of een van jouw werknemers herkennen in deze situatie, dan is een re-integratie traject bij Agathon mogelijk een optie voor jou. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in met een van onze coaches of laat je adviseren over welke coach het best bij jou past.

Hulp bij het vinden van de juiste coach
Zet de eerste stap naar verandering!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Re-integratie

eerste en tweede spoor re-integratie

Bij een re-integratie traject wordt er onderscheid gemaakt tussen re-integratie eerste spoor en re-integratie tweede spoor. Als jij in je eerste ziektejaar zit dan is er sprake van het eerste spoor. Het doel van re-integratie eerste spoor is dat je weer aan het werk gaat bij jouw huidige werkgever. Als het niet mogelijk is om weer aan het werk te gaan bij jouw huidige werkgever dan kan re-integratie tweede spoor ingezet worden. Het doel van re-integratie tweede spoor is dat jij weer aan het werk gaat bij een nieuwe werkgever. Ook als jouw tweede ziektejaar aanbreekt, is er automatisch sprake van een re-integratie tweede spoor.

Wat kun je verwachten?

Als je kiest voor een re-integratie traject bij Agathon kan je rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak. Als je via de persoonlijke profielen van onze re-integratie coaches zelf niet de juiste coach kan vinden, helpen wij jou graag bij met een gratis matchingsgesprek. In dit matchingsgesprek zal onze adviseur samen met jou naar een passende re-integratie coach zoeken. Door ons brede netwerk van geaccrediteerde en ervaren re-integratie coaches vinden wij altijd een coach die bij jou past.

De juiste coach voor jou

Als je gematcht bent aan een coach vind er altijd eerst nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek plaats. In dit oriëntatiegesprek ga jij samen met de re-integratie coach kijken of de match klopt op persoonlijk en professioneel vlak. Vervolgens wordt bepaald hoe het eventuele verloop van het traject eruit zal zien. Als er geen match is tussen jou en de re-integratie coach, dan gaan wij samen met jou verder op zoek naar een nieuwe coach!

Beschikbare Re-integratie

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit

Marja Bruin

Werkfit
Re-integratie
Outplacement

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Gertrud de Witte

Re-integratie
Outplacement
Loopbaancoaching

Florien de Brouwer

Loopbaancoaching
Life Coaching
Sollicitatietraining

Ingrid Groenen

Re-integratie
Loopbaancoaching
Outplacement

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.