Jij hebt een probleem met werk, en je zoekt naar een oplossing.

Blog
19 sep 2022
1 min


Een stap zetten naar (ander) betaald werk.
In gesprek met een coach?

Pfff. Lastig hoor. Werk. Leuk werk. Duurzaam werk. Zeker nu. Het duizelt me. Hoe pak ik dat aan?
‘Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan zul je krijgen wat je altijd kreeg’. Mijn vrouw zegt dat altijd. En zij heeft hartstikke gelijk! Alleen ik weet niet wat te doen.  En ik wil mijn zekerheden niet kwijt.
De hypotheek! En er moeten boterhammen gesmeerd worden. Zij wees mij op Agathon.

Online coaching. Met twijfel óver de drempel gestapt.

Ik heb geïnvesteerd in mijzelf. Ons vakantiegeld gestoken in het verbeteren van mijn kans op werk. Ben ik gesprek gegaan met een coach van Agathon. Online, en dat viel mij 100% mee!
Het is persoonlijk, het is concreet en doelgericht.

Mijn vrouw blij, ik blij omdat ik een doel voor ogen heb.

Die coach luisterde goed. Leerde mij mijn kansen zien! Mijn zelfvertrouwen is niet alleen vergroot, ik weet nu wat te doen! Ik maakte een arbeidsmarktprofiel. Een helder beeld van mijzelf, in werk. Solliciteren ben ik leuk gaan vinden, netwerken nóg leuker. Ik ben ervoor gegaan. En ik heb nu een uitdagende baan. Mijn ambitie is wakker geworden. Ik wil docent wiskunde worden!