Sollicitatietraining

Agathon

Wil jij van loopbaan veranderen of ben je door omstandigheden werkloos geworden? Of ga je misschien net starten op de arbeidsmarkt? Bij Agathon weten wij dat solliciteren een erg spannende opgave kan zijn. Met een sollicitatietraining leer je om een goed beeld van jezelf en de huidige arbeidsmarkt te creëren om zo de kans op een nieuwe baan te vergroten. Vragen zoals “wie ben ik?”, “wat wil ik?” en “wat wil een werkgever?” staan hierbij centraal. Daarnaast zal er natuurlijk uitgebreid aandacht besteed worden aan het daadwerkelijke sollicitatiegesprek. Op deze manier geef jij jezelf de handvaten om je komende sollicitatiegesprek met zelfvertrouwen tegemoet te gaan en jouw droombaan binnen te slepen.

Hulp bij het vinden van de juiste coach
Plan vandaag nog een adviesgesprek in!
Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Sollicitatietraining

Hoe wij jou gaan helpen

Een aantal zaken waar wij jou mee kunnen helpen:

  • waar liggen jouw talenten, vaardigheden en competenties? Wie ben jij en wat wil je?
  • Een uitgebreide test om een compleet beeld van jezelf en jouw persoonlijkheid te krijgen
  • Het schrijven van een motivatiebrief en CV
  • Het naspelen van een real-life sollicitatiegesprek
  • Gesprekstechnieken
  • Omgaan met stressvolle situaties
  • Leren denken als je potentiële nieuwe werkgever: wat zoekt hij in mij?

Wat kun je van een sollicitatietraining verwachten?

Als je kiest voor een sollicitatietraining bij Agathon kan je rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak. Als je via de persoonlijke profielen van onze coaches zelf niet de juiste coach kan vinden, helpen wij jou graag met een gratis matchingsgesprek. In dit matchingsgesprek zal onze expert samen met jou naar een passende coach zoeken. Door ons brede netwerk van geaccrediteerde en ervaren coaches vinden wij altijd iemand die bij jou past. Als je gematcht bent aan een coach vind er altijd eerst nog een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek plaats. In dit oriëntatiegesprek ga jij samen met de coach kijken of de match klopt op persoonlijk en professioneel vlak. Vervolgens wordt bepaald hoe het eventuele verloop van de sollicitatietraining eruit zal zien. Als er geen match is tussen jou en de coach, dan gaan wij samen met jou verder op zoek naar een nieuwe coach!

Het traject

Bij Agathon hebben wij verschillende vormen van sollicitatietraining. Omdat elk persoon uniek is is ook elke sollicitatietraining bij Agathon uniek. Samen met jou zal de coach bepalen hoe het traject eruit gaat zien om jou uiteindelijk zo goed mogelijk te helpen.

Beschikbare Sollicitatietraining

coaches

Judith Knobbout

Loopbaancoaching
Sollicitatietraining
Re-integratie

Florien de Brouwer

Loopbaancoaching
Life Coaching
Sollicitatietraining

Eva Cochius

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement

Annemarie van Zuilen

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement

Dian Drenth

Loopbaancoaching
Outplacement
Re-integratie

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.