Loopbaancoach Ingrid Groenen Amsterdam

Ingrid Groenen

Loopbaanheroriëntatie, executive coaching, re-integratie 1ste en 2de spoor, UWV WerkFit, health coaching, outplacement, teamcoaching, WorkLife- coaching & counseling in de regio Haarlem, Heemstede, Velsen, Velserbroek. Online coaching

Oók voor expats: haar begeleiding kan in 3 talen: Engels, Frans en uiteraard Nederlands.

“Wat een ervaren vrouw! Je kon dit aan alles merken. Of het nu in mijn loopbaan gaat om heroriëntatie of om mijn persoonlijke ontwikkeling, zij luisterde en begreep. Ik ben anders naar mijn ontslag gaan kijken en heb ook veel geleerd over mijn gezondheid. Voel mij sterker. Op dit moment, net gestart in nieuw werk, zie ik mijn potentie beter en weet ik manieren om mij ruimer in te zetten bij spiritualiteit en bewustwording. Met meer en vooral betere aandacht voor mijzelf lukt het mij beter om mijn plek in te nemen”. (Marielle, 49)

Ervaring en beroepserkenning van Ingrid Groenen

Ingrid is professioneel coach en counselor, levenstherapeut en WorkLife- coach op het vakgebied loopbaanbegeleiding bij heroriëntatie, levensvragen en bewustzijnsontwikkeling van teams en individuen. Ze is een allround en veelzijdige gesprekspartner. Zij kan jou begeleiden vanuit ruime ervaring, en weet ‘out of the box’ met je mee te denken. Heb je vragen over loopbaanheroriëntatie of levensthema’s, of wil je begeleid worden bij gezondheid kwesties, ontslag of baanverlies, terugkerende patronen in werk of relaties of manieren om je potentieel breder te helpen inzetten?

Ingrid heeft ruime internationale ervaring in het ondersteunen van management- en communicatieprocessen in bedrijven, gericht op het versterken van internationale teams. Ook beoordeelde en ontwikkelde Ingrid de interculturele competentie van medewerkers voor internationale functies. In 2005 heeft zij School of Life opgericht; een erkend en HBO geaccrediteerd Opleidingsinstituut voor Levenstherapie in Haarlem.

Zij geeft trainingen in binnen- en buitenland. Voertaal: Nederlands, Engels en Frans.

Opleiding

Ingrid heeft sociale wetenschappen gestudeerd in Amsterdam met als specialisatie bedrijfskundige antropologie (1989) aan de UvA. Hiernaast is zij gediplomeerd healer van de Barbara Brennan School of Healing (2003) in USA en de School for Non- Dual Healing & Awakening (2011) Jason Shulman/USA. Sinds 2014 studeert zij bij Thomas Hubl in Duitsland aan de Academy of Inner Science, en volgde zij trainingen over Transgenerationele en Collectieve Trauma Healing. Ook is Ingrid actief met internationale workshops en trainingen op het gebied van Levenstherapie en persoonlijke ontwikkeling.

Motto

‘Bewustwording van wie we in wezen zijn is een actief proces’

Contact

Vul het contactformulier of het bel mij formulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Ingrid Groenen.

Artikelen

Lees hier de interessante artikelen die Ingrid voor ons schreef.

Persoonlijk ondernemerschap en de nieuwetijds-mens

Persoonlijk ondernemerschap en de nieuwe tijd

Loopbaancoaches in de regio Haarlem, Heemstede en Velsen

De volgende AGATHON coaches werken net als Ingrid Groenen in de regio Haarlem, Heemstede en/of Velsen.

Esther Vermeilen Loopbaancoach
gertrud de witte loopbaancoach
isa
Patricia Heemskerk Loopbaancoach Noord Holland
Manja Schipper Re-integratie coach Haarlem
Onno Vendel Executive Coaching
Agathon Loopbaanbegeleiding
Agathon Loopbaanbegeleiding
Contact opnemen met Agathon
Diensten van Agathon
Coaches van Agathon
webadres-agathon

Vul in wat je zoekt en druk op enter