Over mij

Esther Vermeulen

Esther heeft jarenlang gewerkt in diverse marketing en sales functies in het bedrijfsleven. Totdat zij erachter kwam dat succes voor haar betekende dat het van belang is dat je werkelijk doet waar je goed in bent en wat bij je past i.p.v. wat je denkt dat de maatschappij van je verwacht.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zij 15 jaar geleden haar baan in het bedrijfsleven op heeft gezegd en inmiddels met veel passie en enthousiasme mensen begeleid in hetzelfde proces. Zij geeft mensen inzicht in talenten en in de banen die werkelijk bij ze passen en geeft hen ook concrete tools om het daadwerkelijk te realiseren.

Zij begeleidt vooral mensen die op een kruispunt in hun leven staan en op zoek zijn naar meer voldoening en antwoorden willen op de vragen: wie ben ik en wat past echt bij mij? En hoe kan ik dit realiseren?

Daarnaast begeleidt zij ook mensen die vanuit ziekte of ontslag een andere weg in moeten slaan.

Haar aanpak is altijd persoonlijk, concreet en motiverend.

Sinds 2010 is Esther de eigenaar van haar eigen bedrijf, dat is uitgegroeid naar een brede praktijk voor o.a. loopbaan coaching, outplacement, re-integratie en leiderschapsontwikkeling

Esther Vermeulen

Loopbaancoaching
Re-integratie
Outplacement