Over mij

Jan Eenkoren

Jan heeft verschillende (leidinggevende) functies in het bedrijfsleven, overheid en semi overheid gehad. Hij is zijn eigen bedrijf gestart in 2013. Daarmee richt hij zich voornamelijk op persoonlijk leiderschap, de regie over je eigen leven nemen. Je kracht (her)ontdekken en in je kracht komen. De rode draad voor hem is het proces, het begeleiden en motiveren van mensen.

In zijn aanpak neemt Jan je mee, deelt zijn ervaringen en zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt met concrete resultaten. Hij begeleidt je bij het stellen van (nieuwe) doelen en plannen van aanpak.

Natuurlijk is verandering soms een keuze, maar soms ook niet en voelt dat eng. Dat gevoel mag er ook zijn. Daarom ondersteunt Jan mensen om de juiste keuzes te maken. En de leiding te nemen over jouw eigen kennis en vaardigheden zodat jij deze optimaal in kan zetten. Samen bouwt hij met jou aan verbinding, verandering, groei en structuur. Jan heeft veel ervaring op gedaan bij bedrijven met soms knellende zaken, de constante verandering waar iedereen aan onderhevig is. De noodzaak om mee te gaan met de maatschappij, voor het bedrijf maar zeker ook voor jou als individuele medewerker.

Jan werkt daarom graag met mensen die net dat duwtje in de rug nodig hebben zoals: mensen die vastlopen, in hun eigen baan of starters op de arbeidsmarkt. Altijd maatwerk, dat wat bij jou past. Hij kent de noodzaak om mee te gaan met constante veranderingen. De vinger leggen op de oorzaken van jouw problemen en deze op te lossen.

Zijn motto ‘Het motiveren van anderen begint met het motiveren van jezelf’

Jan Eenkoren

Werkfit
Loopbaancoaching
Executive Coaching