Over mij

Tineke Brackel

De focus ligt op ‘wat is de kern van de vraag, waar gaat voor die persoon écht om?’ Dat is de kracht van deze coach, op micro – en macroniveau. Van daaruit kunnen mogelijkheden ontdekt worden die leiden naar een gewenst duurzaam eindresultaat.

Als beelddenker en beeldhouwer heeft deze coach altijd verrassende invalshoeken die naar meer dan het gewenste resultaat leiden.

De brede interesses en (internationale) activiteiten leidden tot een groot netwerk wat zij gepast kan inzetten voor de klant.

Extra’s. Rugzakken bestaan niet, wel evolutie van de mens met de uitspraak ‘Ooit een normaal mens ontmoet en beviel het? van Loesje maakt wel duidelijk dat ieder alles in zich heeft wat hij/zij nodig heeft. Dat (onbewust en onbekend) potentieel naar boven halen door geen hokjes te gebruiken geeft de extra dynamiek in de coaching. Ze is er heilig van overtuigd dat alles al aanwezig is in de mens. Er wel support nodig kan zijn om dit naar boven te halen en bewust te maken. Dat is haar kracht. Klanten zeggen dan ook niet voor niets over haar: ‘Tineke beeldhouwt in mens en steen.’ Ze pelt af en daardoor komt het echte plaatje, de waarachtige mens in beeld met een Zelf-gedreven leiderschap.

Tineke Brackel

Executive Coaching
Loopbaancoaching
Werkfit