Ontwikkeltraject

Agathon

Ontdek jouw volle ontwikkelpotentieel bij Agathon. Onze persoonlijke en professionele ontwikkeltrajecten zijn gericht op jouw specifieke doelen en unieke persoonlijkheid. Onze ervaren coaches maken gebruik van wetenschappelijke meetmethodes en interventies om jou op een professionele manier te begeleiden bij jouw ontwikkeldoelen. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches of laat je adviseren over welke coach het best bij jou past.

Al mensen vooruit geholpen
Keuze uit ervaren coaches
Al jaar ervaring
Ontwikkeltraject

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij richten ons op jouw ontwikkelvragen en hebben oog voor jouw unieke persoonlijkheid. Onze professionals blijven zich constant ontwikkelen in hun vakgebied. Zo kunnen wij jou altijd de begeleiding bieden die jij nodig hebt. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze coaches onderzoek je wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘match’, menselijk én professioneel, dan maakt deze een op maat gemaakte offerte. Wat is nodig om jouw ontwikkeldoelen te behalen? Welke investering vraagt dit van jou en/of de opdrachtgever? Omdat elk mens uniek is, is ook jouw ontwikkeltraject uniek. Door deze visie is Agathon al meer dan 27 jaar voorloper op het gebied van ontwikkeltrajecten in Nederland.

Wat kun je verwachten van een ontwikkeltraject?

Een ontwikkeltraject bij Agathon is speciaal ontworpen om jou te helpen bij concrete loopbaan- en persoonlijke doelen. Samen met jouw coach stel je specifieke doelen en werk je stap voor stap toe naar jouw ontwikkeldoelen. Onze coaches maken gebruik van wetenschappelijke meetmethodes en interventies, zoals de L&D Profilizer©, WorkLifeScan©, ArbeidsmarktScan© en andere interventies, om jou te begeleiden op een manier die meetbaar en effectief is.

Het traject

Tijdens het ontwikkeltraject bij Agathon staat jouw emotionele en mentale ontwikkeling centraal, naast de concrete stappen naar jouw ontwikkeldoelen. Onze ervaren coaches staan voor je klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit persoonlijke en unieke proces. Ben jij klaar om je volle ontwikkelpotentieel te ontdekken? Maak vandaag nog een afspraak met een coach voor een gratis oriëntatiegesprek of laat je adviseren over welke coach het best bij jou past.

Beschikbare Ontwikkeltraject

coaches

Djoeke Musch

Loopbaancoaching
Studiekeuzecoaching
Outplacement

Marja Bruin

Werkfit
Re-integratie
Outplacement

Isa van den Berg

Outplacement
Loopbaancoaching
Re-integratie
Marieke Vreugdenhil

Marieke Vreugdenhil

Ontwikkeltraject
Re-integratie
Burnout Coaching

Dian Drenth

Loopbaancoaching
Outplacement
Re-integratie

Ron Offerman

Loopbaancoaching
Ontwikkeltraject
Executive Coaching

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in

In het adviesgesprek gaan wij samen met jou kijken welke coach het best bij jou past. Het gesprek bieden wij je gratis aan en duurt gemiddeld 15 minuten. Uit onze ervaring blijkt dat we in meer dan 95% van de gevallen we een goede match voor jou kunnen vinden. Vul hieronder jouw gegevens in en een gewenst terugbeltijdstip om met ons in contact te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.