Over mij

Ron Offerman

Helpt je jouw doel te behalen door kennis en ervaringen te delen, door te vragen, te spiegelen en te confronteren, maar ook door interventies die je aanzetten tot zelfonderzoek en zelfreflectie.

Hij is met zijn HR en directie achtergrond sterk in vraagstukken op gebied van strategie, organisatieontwikkeling, verandering en persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid. Hij maakt bij de coaching en interventies gebruik van een in de praktijk succesvol gebleken, eigen ontwikkelde, fasen-aanpak VER-6. De afgelopen 20 jaren heeft hij hiermee al zeer vele organisaties en mensen met passende oplossingen en gerichte coaching en begeleiding waardevol kunnen helpen.

Gewend om op diverse niveaus te kunnen schakelen, of het nu om je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap of ondernemerschap gaat. Met een goede balans tussen mensgerichte inslag en bedrijfskundige achtergrond. Scherp op de inhoud en verbindend in de relatie en altijd op maat met de vaste ingrediënten respect, vertrouwen, reflecteren en kritische vragen.

Veel plezier haalt hij ook in het begeleiden van jongeren in hun sociale vaardigheden en maatschappelijke stages in grote evenementen. Hierbij zijn belangrijke onderdelen: communicatie, interactie, gastvrijheid en samenwerking.

Sinds 2010 is Ron eigenaar van zijn eigen bedrijf dat zich enerzijds richt op coaching & training met name op gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan coaching, leiderschap coaching en ondernemer coaching en anderzijds op organisatie ontwikkeling en advies: organisatie en medewerkers in TOPvorm.

Ron Offerman

Loopbaancoaching
Ontwikkeltraject
Executive Coaching